Olen teadlik, et kasutades Eestis sõlmitud lepingu kaarti on ebaseaduslikult võimalik näha.
Aga kas see on ainus variant? Mul on sõlmitud on leping siin Norras Viasatiga. Eesti kanalid on nimekirjas olemas, kuid ütleb et antud kanal pole mul tellitud. Samas mingit Leedu oma näitab näiteks.
On mul mingisugune variant?
tänan ette
Soovin näha Norras Eesti telekanaleid.
- truffi
- Entusiast
- On tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Kui olete teadlik sellest, et norras eesti viasati vaatamine on ebaseaduslik, siis arvan, et peaksite aru saama ka sellest, et muid ehk legaalseid võimalusi ei ole kui just mitte eesti saatkonda kolida ei õnnestu kus võib-olla on see täiesti legaalne.
On olemas selline asi nagu autorikaitse, mida paneb reprodustseeritavate teoste kohta paika riigipiir ehk väljaspool teatud maa riigipiire, mille jaoks on algselt mõeldud teose kaitseks kasutatav kaitsevahend (antud juhul vaatajakaart) ei ole lubatud teost vaadata kuna ei ole teose taasesitaja poolt ostetud selleks vajalikku litsentsi.
On olemas selline asi nagu autorikaitse, mida paneb reprodustseeritavate teoste kohta paika riigipiir ehk väljaspool teatud maa riigipiire, mille jaoks on algselt mõeldud teose kaitseks kasutatav kaitsevahend (antud juhul vaatajakaart) ei ole lubatud teost vaadata kuna ei ole teose taasesitaja poolt ostetud selleks vajalikku litsentsi.
ja ehk jumal annab teile andeks, et te kõik olete päevavargad, joodikud, liiderdajad, laiskvorstid...TAINAPEAD!!!
- aandra
- Õpetaja
- On tänanud: 300 korda
- On tänatud: 55 korda
Kui Sa oled Eestis elenike registris ja lähed ajutiselt Norrasse aga jääd ikka eesti registrisse, siis pole seal vaatamine mingi kuritegu kaasatoodud kaardi ja tüüneriga. Kui sa oled aga Norra registris, siis oled võrdne norralasega ja saad ka seda Viasatti, mida ülejäänud. Kohapealt Sa mingit õigust ei saa vaadata Eesti kanaleid.
Edu soovides A.A
Huvitav ,lihtsalt käib ammu pinda see möla , kas EU kaupade , teenuste vaba liikumine on ära muudetud või on selles kolhoosis nagu vanasti suures CCCP-isgi mõni kaup või tegelane järjekordselt teistest võrdsem ja vabamalt liigutatav. Sommid näiteks meie saku õlut liigutavad täiesti seadusepäraselt ja vabalt Kui aga meie nende telekapilti tahame liigutada siis oleme vargad ja pätid ? Seda isegi oma ausalt teenitud raha eest ???? . Enda telekapilti ei tohi ka enam kodust reisile minnes kaasa võtta !!!! No bljäääd minge ikka ...... , oleme me alles kolhoosi sattunud . Kolhoosis aga ..... tassivad kõik ja kõike mis vähegi tehniliselt võimalik
Loomulikult tasub asja võtta kui formaalsust ja omaette nohistades ning suu kinni hoides ei tule sulle keegi ora tagumikku ajama.
Minu mäletamist mööda on küsimus siiski eurokontori koridorides ringlemas ja eks varem või hiljem näidatakse Miki-hiirtele koht kätte. Sealt ju kogu maailma jagamise mania grandiosa alguse saanud.
Minu mäletamist mööda on küsimus siiski eurokontori koridorides ringlemas ja eks varem või hiljem näidatakse Miki-hiirtele koht kätte. Sealt ju kogu maailma jagamise mania grandiosa alguse saanud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 34 külalist