Mul siis küsimus, et kas see tuuner http://www.arvutikeskus.ee/est/TOOTEKATALOOG/ARVUTIKOMPONENDID-TV-FM-tuunerid38/KWorld-PlusTV-Analog-Lite-PCI-FM-Radio-Remote-control-9-bit-Philips-7134-Chipset-9493
arvutis ikka töötab. Mul on siin pärapõrgus mingi kohalik kaabel TV-sooviks teada, et kas seda mängib. Tänud.
Kas selline jublakas pilti näitab?
- xxmen
- DigiTVfänn
- On tänanud: 5 korda
- On tänatud: 25 korda
Re: Kas selline jublakas pilti näitab?
Kui arvutis vaba PCI-siin on, ikka töötab.
Pilti näitab aga ainult siis, kui see kohalik kaabelvõrk analoogsüsteemis töötab.
Pilti näitab aga ainult siis, kui see kohalik kaabelvõrk analoogsüsteemis töötab.
- kalvis
- DigiTVfänn
- On tänanud: 1 kord
- On tänatud: 3 korda
Seda chipseti müüdi nii vaid analoogina nagu antud tootetutvustus teda tutvustab kui hübriidina (töötas nii analoog+DVB-T na). Soovitan, vaata tootja kodulehel, äkki on toote kohta rohkem infot, kuid antud toote tutvustus viitab vaid analoog võimalusele.
Ma omal ajal ostsin analoogse hübriidi, see töötas nii analoog kui DVB-T signaaliga, kuid poes müüdi ka vaid "only" analoog versiooni. Ja see toote tutvustus on kuratlikult sarnane just vaid analoogile.
Ma omal ajal ostsin analoogse hübriidi, see töötas nii analoog kui DVB-T signaaliga, kuid poes müüdi ka vaid "only" analoog versiooni. Ja see toote tutvustus on kuratlikult sarnane just vaid analoogile.
Kuna järgmine aasta analoog nagunii kaob siis mõtle natuke pikemalt ette ja vaata ikka et digitaalne võimalus ka oleks. Muidu pärast jälle poodi uut ostma.
Head vana lõppu kõigile.
Head vana lõppu kõigile.
DVB-C, ZuumTV- Starman
- Opo
- DigiTVfänn
- On tänatud: 30 korda
See kaart kõlbab õhukaudu levitatava analoog TV vastuvõtuks (mida Eestis enam ei ole) ja sobib ka analoog videosignaali digitaliseerimiseks (videomakist, kaamerast jne.). Kaabli otsa küll ei kõlba.
Amiko Mini HD + AOC e2450Swh.
Opo kirjutas:See kaart kõlbab õhukaudu levitatava analoog TV vastuvõtuks (mida Eestis enam ei ole) ja sobib ka analoog videosignaali digitaliseerimiseks (videomakist, kaamerast jne.). Kaabli otsa küll ei kõlba.
Ja mis osas on kaabli kaudu levitatav analoogsignaal erinev eetri kaudu levitatavast?
Digisignaalid on kaablis ja eetri kaudu erinevad,analoog oli sama,nii et ikka kõlbab küll.
- Opo
- DigiTVfänn
- On tänatud: 30 korda
Minu viga, pole kaablit näinud, arvasin et kasutatakse erinevaid sagedusi.
The majority of basic cable channels can be received without a converter or digital television adapter that the cable companies usually charge for, by connecting the copper wire with the F connector to the Ant In that is located on the back of the television set.
Amiko Mini HD + AOC e2450Swh.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 21 külalist