kaido kirjutas:eesatfan,
siis on ju tasuta avatud lähtekood VU lehel igati tervitatav!
"
LINUX FOR ALL" on üks Xtrendide motodest!
Tegelikult mõtlesin
Windowsi mentaliteediga fänne, sest siin paistab olema palju neid, kes pooldavad Dream Multimediat isegi peale seda, kui ta oma lähtekoodi kinniseks kuulutas. Vabandan siiralt, kui tundsid ennast puudutatuna!
Tasuta avatud lähtekoodi pooldaja olen ma loomulikult. Samas mõistet "oma" kood oled sa käsitlenud väga valesti. Kui keegi selle koodiosa kohta, mille DMM kinniseks kuulutas, võib üldse öelda oma kood, siis on see DMM. VU-l pole seal koodis kohe mitte midagi "oma". Käsitleda võib vast nii, et VU omas tuuneris kasutatav kood.
LINUX FOR ALL" on tore ja õilis, ainult kuidagi ei saa öelda, et ENIGMA2 = LINUX.
Minu vaatevinklist (see siis täiesti isiklik arvamus) on E2 kasutamine teistel, kui DMM tuuneritel senimaani kuidagi õigustatud, kuni antud tuuneril on olemas ka oma kasutajainterface ja siis üldjuhul on E2 neile aretatud kellegi teise, mitte tuuneri tootja poolt. Kui tootja juba ainult selle peal väljas, et teeb E2-ga tuunereid, ja ta pole selleks DMM-lt luba küsinud, siis see on lihtsalt vargus. Kahjuks või õnneks on tarkvaraga nii, et sealt kus varastada, sinna jääb ju alles ja seetõttu enamus ei pea seda varguseks. (ok nüüd läks pikale)
DMM otsus osa koodi kinniseks kuulutada on nende otsus. Kas see mulle meelib või mitte, pole hetkel tähtis, samas ma saan nendest väga hästi aru ja austan nende tehtud tööd edasi.
Vabandused vastu võetud. Peace!