DM 500 EI LEIA SIGNAALI
- SATISITIKAS
- Uudistaja
DM 500 EI LEIA SIGNAALI
Minu tuttaval DM 500 s ei leia signaali. Kas keegi parandab ka siin DM 500 S .Kes tegeleb sellega andke märku.
Pill ise on Tallinnas Lasnamäel
Pill ise on Tallinnas Lasnamäel
Re: DM 500 EI LEIA SIGNAALI
Aga kas on kindel, et otsitav signaal on üldse olemas F-pistikus, mis on ühendatud DM500 -ga?
Kas DM500 väljastab (alalis)toitepinget LNB-le?
Kas DM500 väljastab (alalis)toitepinget LNB-le?
- SATISITIKAS
- Uudistaja
F-pistik kontrollitud seal toimib, teine tüüner töötab.
Arvan et plokk läbi..
Arvan et plokk läbi..
- karla
- Tegija
- On tänanud: 2 korda
- On tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Toiteplokk vigane tõenäoliselt, vaheta lüüdid ära või plokk uue vastu ja toimib, vea asukohas veendumiseks kasuta mõne sõbra dreami toidet.
Mul oli enda klooniga sama jama, lasin firmware üle ja peale seda tuli signaal kolinal tagasi, samas oli mul scart kaabel ka vigane, ei tea kas see puutus teemasse või mitte.
Võin remontida kui on vigane.
Hetkel pole Eestis.
Kuskil nädala pärast oleks võimalik.
Hetkel pole Eestis.
Kuskil nädala pärast oleks võimalik.
- SATISITIKAS
- Uudistaja
Jätan Tel .numbri saab otse suhelda kes suudaks aidata..
Tel: 56603706
Ette Tänades
Tel: 56603706
Ette Tänades
Kui remonti viid, siis vii koos oma toiteplokiga.
Mõned ajad tagasi oli mul DB500S-ga sama jama- vahetati tuunerit, tehti muud head ja paremat, igal pool mujal töötas ja mul kodus polnud kanaleid.
No ei osanud midagi peale hakata, remonti viies ka küsisin, et vist võtan ainult seadme, toitekaid ju kohapeal oli. Viga.
Hiljem valgustati mind, et säärane asi võibki toiteka viga olla: seade muidu jookseb üles aga tuunerile ei jagu. Siis loksus kogu asi paika. Ei olnud mingit müstikat.
Sinu konkreetse isendiga ei pruugi nii olla, võib alati muu viga olla või ka mitu viga koos vana seadme puhul. Kindlasti aga anna toitekas kaasa ja palu just selle toiteka otsas remontijal proovida.
Mõned ajad tagasi oli mul DB500S-ga sama jama- vahetati tuunerit, tehti muud head ja paremat, igal pool mujal töötas ja mul kodus polnud kanaleid.
No ei osanud midagi peale hakata, remonti viies ka küsisin, et vist võtan ainult seadme, toitekaid ju kohapeal oli. Viga.
Hiljem valgustati mind, et säärane asi võibki toiteka viga olla: seade muidu jookseb üles aga tuunerile ei jagu. Siis loksus kogu asi paika. Ei olnud mingit müstikat.
Sinu konkreetse isendiga ei pruugi nii olla, võib alati muu viga olla või ka mitu viga koos vana seadme puhul. Kindlasti aga anna toitekas kaasa ja palu just selle toiteka otsas remontijal proovida.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 55 külalist