PayPal Eesti
- 0000
- Tegija
- On tänanud: 233 korda
- On tänatud: 86 korda
PayPal Eesti
Kas keegi on kasutanud PayPal Eestit? http://www.paypal-eesti.net/
Avastasin (oma üllatuseks) et alates 2007 sügisest pidavat Eestis ka PayPal toimima.
Avastasin (oma üllatuseks) et alates 2007 sügisest pidavat Eestis ka PayPal toimima.
Re: PayPal Eesti
Paypal täiesti töötab eestis ja kasutan isegi seda aegajalt täitsa edukalt.
1W/4.8E/7E/9E/13E/16E/19.2E/23.5E/28.2E
110cm Triax
Sadoun PowerTech DG380
DM800se
110cm Triax
Sadoun PowerTech DG380
DM800se
Minu meelest raha vastuvõtmine ei ole võimalik.
Osta saab küll kraami,
Ja see paypal eesti on mingi kahtlane asi:
PayPal Eesti ei ole PayPal'i ametlik esindaja Eestis...
Osta saab küll kraami,
Ja see paypal eesti on mingi kahtlane asi:
PayPal Eesti ei ole PayPal'i ametlik esindaja Eestis...
Dm500-Gemini3.40 Maxvar/5E/13E/19E/
Täiesti töötab ka raha vastuvõtmis süsteem. Annad oma paypal [email protected] emaili ja raha ülekantud sinu paypal kontole.
1W/4.8E/7E/9E/13E/16E/19.2E/23.5E/28.2E
110cm Triax
Sadoun PowerTech DG380
DM800se
110cm Triax
Sadoun PowerTech DG380
DM800se
- 0000
- Tegija
- On tänanud: 233 korda
- On tänatud: 86 korda
Eks ma selle teate siia sellepärast paningi, mis mixman ütles rasvases kirjas ja seda teadet saab muidugi nende lehelt ka lugeda. Samas on rõõm kuulda et asi siiski toimib.
2 kommentaari uudisele “PayPal tunnustas PayPal Eesti tegevust”
Teller
10. jaanuar 2008 kell 13:30
Hei, tore üritus, aga vabandage skepsist - kus ma PayPali tunnustuse avaldamist näha saaks?
admin
10. jaanuar 2008 kell 15:38
PayPal avaldas tunnustust meie tegevuse kohta läbi e-kirjavahetuse, seetõttu pole heakskiit veebist loetav. Aga väga hea tähelepanek!
Ise olen juba paar aastat probleemideta https://www.paypal.com/ teenust kasutanud ja ei leia, et meile mingisugust isehakanud klooni just vaja oleks. Krooni hetkekurss on igal tehingul nagunii juures.
Kapzas kirjutas:Täiesti töötab ka raha vastuvõtmis süsteem. Annad oma paypal [email protected] emaili ja raha ülekantud sinu paypal kontole.
seda teame aga kas sealt kontolt selle ka arveldusarvele saab?
mingi aeg tagasi pakuti eestile ainult ülekandeid usa pankadesse
http://www.paypal-eesti.net/ ei ole PayPali ametlik lehekülg Eestis nagu lehel selgelt ka välja öeldud on. Tegemist on sisuliselt PayPali kasutamise juhistega - mis PayPal on ja kuidas seda kasutada.
Eesti tingimustes ei saa raha kanda otse arveldusarvele, vaid selle saab kanda krediitkaardi kontole. Raha saab seega kätte ainult läbi krediitkaardi konto.
Eesti tingimustes ei saa raha kanda otse arveldusarvele, vaid selle saab kanda krediitkaardi kontole. Raha saab seega kätte ainult läbi krediitkaardi konto.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 28 külalist