wirx kirjutas:...aga aru ma täpselt ei saa, mille järgi ta mul laseb kanaleid valida, kui 1 salvestama panen...kas samal sagedusel asuvaid ainult näitab?
Salvestamise ajal saad vaadata samal sagedusel olevaid sama polarisatsiooniga kanaleid.
wirx kirjutas:...aga aru ma täpselt ei saa, mille järgi ta mul laseb kanaleid valida, kui 1 salvestama panen...kas samal sagedusel asuvaid ainult näitab?
gasth404 kirjutas:Kas IP-BOX 9000 on sama mis CUBEREVO HD lihtsal teise nime all müüakse, igatahes kahtlaselt sarnased näitajad on mõlemil.
ei ole ta softiga miskitpidi tuttav aga loogika ütleb, et mount tuleks teha ja ketas külge mappida ... ilmselt tahaks kettal olla ka miski sharetud kataloom hdd kuhu ja kust faile otsida ... seda muidugi juhul kui sellel softis pole spetsiaalset meediamängitajat mis võrgust toetatud faile otsida oskab ...pioneer kirjutas:Kas äkki oskab keegi aidata, et kuidas NAS võrgukettaga ühendust saada.
seda juhul kui tahad kõvakalt midagi saada/saata ... failisüsteemile saab ju ligi ikka ehk siis testida ühenduse olemasolufaas kirjutas: Enne peab kõvaka vist sisse pistma.
faas kirjutas: Lisaks väike täienduse, toksid aadressribale ftp://192.168.1.67 (viimane number on sinu näitest võetud) - siis peaks karp küsima parooli. Enne peab kõvaka vist sisse pistma.
faas kirjutas:Ja kui tuuneriga tahad kuhugi pääseda siis kuskil enne tekitama serveri ja ketta jägamise lubama.Vähemalt minul oli nii Vantagega.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist