2-st. dreamist VLC abil võrku streamimine?
- Noizemaker
- Entusiast
2-st. dreamist VLC abil võrku streamimine?
oleks siis vaja teha ja kui see üldse võimalik siis midagi sellist, et ntx kanal 2 ja tv3 on nähtavad mõlemad võrgus. ja kas see on VLC abil võimalik üldse nii, et vaadata kannatab korraga ikka rohkem kui 1-l inimesel... Tänud.
1w 5e 9e 13e 19,2e 23,5e 28,2e 36e
et siis Elisa DVB-T
et siis Elisa DVB-T

Re: 2-st. dreamist VLC abil võrku streamimine?
ilma dreamita pole see keeruline, aga dreami mul pole aja selles osas ei oska kommida.Noizemaker kirjutas:oleks siis vaja teha ja kui see üldse võimalik siis midagi sellist, et ntx kanal 2 ja tv3 on nähtavad mõlemad võrgus. ja kas see on VLC abil võimalik üldse nii, et vaadata kannatab korraga ikka rohkem kui 1-l inimesel... Tänud.
- silverm1988
- Uudistaja
on küll võimalik olen õpetusi näinud. otsi guuglist. on isegi üle neti võimalik striimida.
- Noizemaker
- Entusiast
no üle neti mind ei huvita aga huvitab just sisevõrgus:) kuna mul 2 dreami siis kasutaks need meeleldi selleks... kui just keegi ära ei osta vahepeal:D
et siis Elisa DVB-T
et siis Elisa DVB-T

http://laurals.com/how2dreamnet.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Noh öeldi, et üle neti ei huvita ju.
Kuna DM-7000'l RF väljundit pole kasutan selleks modulaatorit. Olemas Oomipoes, Merges...
SCART pesast signaal modulaatorisse Modulaatorist läheb signaal antennivõrku. Modulaator tuleb häälestada programmivabale sagedusele. Odavate modulaatorite puuduseks on see, et modulaatorit läbival kanalil on mono heli. Küsija kirjeldatud olukorras läheks siis vaja kahte modulaatorit mis peavad olema häälestatud erinevatele programmivabadele sagedustele.
Kuna DM-7000'l RF väljundit pole kasutan selleks modulaatorit. Olemas Oomipoes, Merges...
SCART pesast signaal modulaatorisse Modulaatorist läheb signaal antennivõrku. Modulaator tuleb häälestada programmivabale sagedusele. Odavate modulaatorite puuduseks on see, et modulaatorit läbival kanalil on mono heli. Küsija kirjeldatud olukorras läheks siis vaja kahte modulaatorit mis peavad olema häälestatud erinevatele programmivabadele sagedustele.
- Noizemaker
- Entusiast
emm mul on vaja streamida kohalikku arvutivõrku mitte antennikaablisse:)
et siis Elisa DVB-T
et siis Elisa DVB-T