see võib aga ei pruugi olla üks põhjus ... iseasi on muidugi see miks ta sul originaalimagega öösel ära "hangus" smile11 ... välised kettad ja muu kraam ikka USB-st eemaldatud kui buutida proovid?valdemar kirjutas:Kaabel on 1,5 m.
Kui flashimise ajal errori viskas siis kardetavasti dreami mäluga midagi lahti.valdemar kirjutas:Kaabel on 1,5 m. Ei meeldi mulle need USB - pordid ja virtuaalsed com- pordid. Vanasti oli com-port niii arvutil kui ka dreamil ja DreamUP töötas alati laitmatult. Nüüd kui tekib probleem, siis ei saa aru, kas probleem on kaablis, pordis, draiverites või kahe kõrva vahel
kõik on eemaldatud, aga ei reageeri enam millelegi. Ma olen aru saanud, et kui läbi võrgu ligi ei pääse, siis ei ole võimalik ka IP aadressi panna, nii et DreamUP on ainus võimalus.välised kettad ja muu kraam ikka USB-st eemaldatud kui buutida proovid?
Ma ise olen arvuti alal tugev keskmine, aga oma poeg, kes jagab teemat, arvas samuti, et mälu probleem võib olla. Sain tema jutust aru, et teoreetiliselt peaks olema mälu vahetatav. Kaablit ei oska kahtlustada, sest sai alles täna uus soetatud. Proovisin mitut DreamUP-i versiooni. Ja kõik võimalikud pordid läbi, aga hetkel ei midagi. Mõtisklen edasi. Hetkel tõmbasin boxi toitejuhtme tagant, las "jahtub" hommikuni ja ka vanasõna ütleb, et hommik on õhtust targem ... või oli see vastupidiEnergizer kirjutas:Kui flashimise ajal errori viskas siis kardetavasti dreami mäluga midagi lahti.valdemar kirjutas:Kaabel on 1,5 m. Ei meeldi mulle need USB - pordid ja virtuaalsed com- pordid. Vanasti oli com-port niii arvutil kui ka dreamil ja DreamUP töötas alati laitmatult. Nüüd kui tekib probleem, siis ei saa aru, kas probleem on kaablis, pordis, draiverites või kahe kõrva vahel
Mina olen alati lollikindlamaiks režiimiks pidanud üle etherneti flashimist, aga see kehtib reeglina korras bokside kohta DreamUP on tõsisem "paanikanupp" olukorades kus dream absoluutselt millelegi ei reageeri, peale USB "service režiimi".
Ahjah, kui kaablit kahtlustad, võid alati proovida mõnda muud kaablit mis on 100% töökorras. DReamUP peab loomulikult ka olema töötav, mitte vigane. Installi see igaks petteks üle. JA USB port vali ka dreamupil õige, sinna kuhu dreami ühendasid.
Su jutt võib õige olla, aga mida teha, kui box ära "hangub" ja enam kuidagi talle ligi ei pääse. Muidugi nüüd tagantjärgi tark olles oleks pidanud proovima kõigepealt läbi veebibrauseri ligi pääseda, sest et IP aadress oli teada ja ma arvan, et pidi alles olema. Kui nüüd läbi "deep standby" asjale sai lähenetud, siis hakkas DHCP server uut IP-d panema ja selle käigus süsteem kokku jooksiski. Nüüd aga vist ei olnud enam muud varianti, kui läbi selle paha USB üritada.faas kirjutas:Hm. kui Su jutt tõele vastab 100% siis raud on tuksis ma arvan. Ja väljamaa foorumitest on silma jäänud siis peeti keerab asja kui üle usb kabla üritatakse softi selga ajada ja midagi on valesti.Toda USB-d(mini) ei soovitata üldiselt kasutada.![]()
Võimalik lolljutt aga ....
ehk natuke loll küsimus, aga kas .nfi image oli ikka õige mida selga proovisite ajada?valdemar kirjutas:Ma ise olen arvuti alal tugev keskmine, aga oma poeg, kes jagab teemat, arvas samuti, et mälu probleem võib olla. Sain tema jutust aru, et teoreetiliselt peaks olema mälu vahetatav. Kaablit ei oska kahtlustada, sest sai alles täna uus soetatud. Proovisin mitut DreamUP-i versiooni. Ja kõik võimalikud pordid läbi, aga hetkel ei midagi. Mõtisklen edasi. Hetkel tõmbasin boxi toitejuhtme tagant, las "jahtub" hommikuni ja ka vanasõna ütleb, et hommik on õhtust targem ... või oli see vastupidiEnergizer kirjutas:Kui flashimise ajal errori viskas siis kardetavasti dreami mäluga midagi lahti.valdemar kirjutas:Kaabel on 1,5 m. Ei meeldi mulle need USB - pordid ja virtuaalsed com- pordid. Vanasti oli com-port niii arvutil kui ka dreamil ja DreamUP töötas alati laitmatult. Nüüd kui tekib probleem, siis ei saa aru, kas probleem on kaablis, pordis, draiverites või kahe kõrva vahel
Mina olen alati lollikindlamaiks režiimiks pidanud üle etherneti flashimist, aga see kehtib reeglina korras bokside kohta DreamUP on tõsisem "paanikanupp" olukorades kus dream absoluutselt millelegi ei reageeri, peale USB "service režiimi".
Ahjah, kui kaablit kahtlustad, võid alati proovida mõnda muud kaablit mis on 100% töökorras. DReamUP peab loomulikult ka olema töötav, mitte vigane. Installi see igaks petteks üle. JA USB port vali ka dreamupil õige, sinna kuhu dreami ühendasid.
Mis takistab kloonide müüjatel/tegijatel boxi esipaneelile kleepimast silti DM 800 PVR SE? 800 -seid kloone pidavat ju ka liikuma:tigekala kirjutas:Energizer
Kui see on ikka nagu pealkirjas - DM800HD PVR Second Edition, siis sellele veel kloone pole.
Hiljuti tuli välja DM500HD kloon.
Ma pakun, et Sa, valdemar, pead selle isendi garantiikorras ringi vahetama.
Selliste sümptomitega, üksikuid isendeid, on varemgi olnud.