Selles oled sa kül üksitigekala kirjutas:Ka mina soovin, et KÕIK siin maailmas, saaks tasuta olema.

Selles oled sa kül üksitigekala kirjutas:Ka mina soovin, et KÕIK siin maailmas, saaks tasuta olema.
Sculder kirjutas:Ma näiteks olen kahe käega poolt, et DVB-T2 kasutusele võetaks aga sooviks, et põhikanalid oma HD versioonidega oleks FTA...
Sculder kirjutas:Ma näiteks olen kahe käega poolt, et DVB-T2 kasutusele võetaks aga sooviks, et põhikanalid oma HD versioonidega oleks FTA...
tigekala kirjutas:Mis vahet seal on, kas HD põhikanalid või kõik HD kanalid ?
Kanal2 ja TV3 kuuluvad aktsiaseltsidele. Teisisõnu, need on kommertskanalid.Sculder kirjutas:et kui kirjutatakse "PÕHIKANALID" siis see tähendab ikka ETV`sid , K2-e ja TV3-e. Nende nelja HD versioonid ei ole nüüd kül KÕIK HD kanalid maailmas
PS! Milline see "minusugune" on ?tigekala kirjutas:Kanal2 ja TV3 kuuluvad aktsiaseltsidele. Teisisõnu, need on kommertskanalid.Sculder kirjutas:et kui kirjutatakse "PÕHIKANALID" siis see tähendab ikka ETV`sid , K2-e ja TV3-e. Nende nelja HD versioonid ei ole nüüd kül KÕIK HD kanalid maailmas
Ja kõik aktsiaseltsid, siin maailmas, on loodud kasumi teenimise eesmärgil.
Need kommertskanalid võivad iga hetk suusa panna vabalevist.
Võiks juba Sinusugusele see kohale jõuda.
Nõuda FTA HD kanaleid, võid Sa ainult ETV ja ETV2 käest, mida rahastatakse Eesti riigi eelarvest.
Sculder kirjutas:et kui kirjutatakse "PÕHIKANALID" siis see tähendab ikka ETV`sid , K2-e ja TV3-e. Nende nelja HD versioonid ei ole nüüd kül KÕIK HD kanalid maailmas