Ühesõnaga 7020 HD + OpenPli 3.0 ja lisaks see: http://www.airplayer.biz/phpBB3/viewtopic.php?f=4&t=181
Töötab.. On ikka nupumehed/naised. Tnx ka Steavi'le et selle puuvilja firma kunagi tegid.

Saad Apple toodetest üle wifi saata dreami videot, musa, pilti...0000 kirjutas:Mõne sõna võiks siis ka kirjutada, mida see airplayer teeb?
Viidatud lehel on allalaadimiseks 3 pakki. Milline neist installida tuleks?meremees2 kirjutas:Aitüma faas, et juhtisid õigemale teele.
Ühesõnaga 7020 HD + OpenPli 3.0 ja lisaks see: http://www.airplayer.biz/phpBB3/viewtopic.php?f=4&t=181
Töötab.. On ikka nupumehed/naised. Tnx ka Steavi'le et selle puuvilja firma kunagi tegid.
No ma olin eila sunnitud sellepärast Jänku Jussi multikat vaatama. Egas siis ka 3 aastane loll ole kui on valida kas 9,7'' või 65''. Eks jah igal asjal omad miinusedvalzz kirjutas:Päris huvitav vidinOpenvix-l on see repos olemas kohe.
Ainuke jama millele netist vastust ei leidnud on see, et nii kui istun teleka ees ja näpin ala Skype või mõni mäng, siis viskab ka kohe airplayeri käima (edastades siis heli läbi teleka). iPhone 4S
Mina copysin selle var kausta ja installisin käsitsicopraonu kirjutas:Lasin paki arvutist iDreamX-iga DM-i, aga ei leia kohta kuhu see kopeeriti.
Kuidas see edasine installimine täpsemalt käib?
Mina kasutan "õuntes" Dreambox Live'i. Tõsi töötab ainult kohalikus lan võrgus. Aga kuna Elioni 12 MB paketi üleslaadimise kiirus on olematu, siis pole ka vahet hetkel. Dreambox Live on tasuline.tv kirjutas:Tõesti tore see AirPlayer.Töötab Dreamboxiga wifi'ga kui ka selle olles lan võrgus.Tegelikult on mul küsimus targemale rahvale.Kas keegi on proovinud ka vastupidist varianti? Dreamist pilt iPhone'i või iPad'i. AppStore's on AirPlayer,iTeleport...See viimane võimaldaks ühendust oma arvutiga(Dreamboxiga?) ükskõik kus kohas maailmas.
Huitav, minul iPadis küll ei jōnksuta. Tegemist iPad 2-ga. iPhone 4 aga ei näita üldse pilti maapealsest digist. Sat töötab, tōsi HD jah mitte.0000 kirjutas:Airplayer on tõesti AppStores olemas, hind on vist pea sama nagu Dreambox Live'el. Ma ise kasutan samuti viimast ja töötab kenasti, v.a. HD videod ja ka kõiki Levira maapealseid kanaleid see ei mängi ilma jõnksutamiseta.