Sry, nagu ikka peale mõningast uuendamist nimetatud subtiitrite mängijal maakeel kadunud. Ning netiavarustest ja ka siit ei leia. Palun abi.
Lugupidamisega mina.
DDamir subtitle playerile eesti keel
Re: DDamir subtitle playerile eesti keel
Kõigepealt, kas Sul on viimane versioon installitud? Foorumist leiad, mis selleks teha on vaja. Siit:
http://www.krkadoni.com/log/forum/index ... ic=189.270
Vaata Ddamir viimane postitus, selle järgi toimi.
Edasi saad seadete alt eesti keele panna.
Kui mõtled eesti keele tõlget, siis see on ka olemas. Ddamir pole seda kahjuks lisanud. Mul on see kodus arvutis, kui Sa mujalt ei leia, siis panen kui puhkuselt tagasi olen.
http://www.krkadoni.com/log/forum/index ... ic=189.270
Vaata Ddamir viimane postitus, selle järgi toimi.
Edasi saad seadete alt eesti keele panna.
Kui mõtled eesti keele tõlget, siis see on ka olemas. Ddamir pole seda kahjuks lisanud. Mul on see kodus arvutis, kui Sa mujalt ei leia, siis panen kui puhkuselt tagasi olen.
Viimane versioon on peal. 3.29
Aga eesti keel oli miski lisana varem ja kui uuendasid, siis jäi alles. Nüüd SOS
Ja seadete all miskipärast eesti keelt enam ei ole. Seda mul ongi vaja. Minu meelest oli miski lisajupp, mis tuli kuhugi kataloogi pista.
Aga eesti keel oli miski lisana varem ja kui uuendasid, siis jäi alles. Nüüd SOS
Ja seadete all miskipärast eesti keelt enam ei ole. Seda mul ongi vaja. Minu meelest oli miski lisajupp, mis tuli kuhugi kataloogi pista.
Viimati muutis onumutt, 10:20, 11 Juul 2014, muudetud 2 korda kokku.
Nu ega see aborigeenide keel polegi kellelegi tähtis (välja arvatud nemad ise
) Eks kannata seniks ära kuni 0000 jälle failisaatmisvõimeline on...

AX HD61 4K ; AX HD51 4K ; LG OLED65B8PLA; LG OLED55EG9A7V ; T90 0,8W; 4,8E; 9E; 13E; 16E; 19,2E; 23,5E; 28,2E; 31,5E; 36E
Tere
Proovisin OpenATV 6.2 ja Vu+ Solo4k peal, töötas. Kuid see sünkroniseerimine pole seal lahendatud või olen dumbuser.
NB! Failid ARM-protsessorile
Terv
Hex
P.S. Installiks kasuta
cd / tmp
to get to the folder tmp
then command
tar -xvf failinimi.tar.gz -C /
Proovisin OpenATV 6.2 ja Vu+ Solo4k peal, töötas. Kuid see sünkroniseerimine pole seal lahendatud või olen dumbuser.
NB! Failid ARM-protsessorile
Terv
Hex
P.S. Installiks kasuta
cd / tmp
to get to the folder tmp
then command
tar -xvf failinimi.tar.gz -C /
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.