Ukraina

Siin räägitakse seda mis sülg suhu toob
rootsikunn
Digivanake
Postitusi: 1298
Liitunud: 03:00, 01 Jaan 1970
    Android Chrome
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 201 korda

Re: Ukraina

PostitusPostitas rootsikunn » 10:51, 16 Apr 2022


siil udus
DigiTVfänn
Postitusi: 756
Liitunud: 02:27, 21 Juun 2008
    Windows 10 Firefox
On tänatud: 15 korda

Re: Ukraina

PostitusPostitas siil udus » 12:48, 16 Apr 2022

militaar.net väidab, et see videos olev ei ole see laev. Siluett ei tundu ka olevat õige.
Pigem võib arvata, et "Moskva" läks põhja kiirelt ja juba pimedas. Ei jõutud mingit videot teha.
Kõik see meeste päästmine ja laeva pukseerimine võib olla vale. Ja USA kiitis mõnuga takka, et vaadata kui sügvale venelased ennast kaevavad.
Keegi pole ka kuskil näinud mingeid puksiire ega pääsetud 510 meremeest ega ~100 staabiohvitseri kes olid arvatavasti lisaks peal.

moij
Entusiast
Postitusi: 293
Liitunud: 17:41, 02 Apr 2013
Asukoht: Tallinn
    Windows 10 Firefox
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 15 korda

Re: Ukraina

PostitusPostitas moij » 23:36, 16 Apr 2022

See eelnev video ei ole kindlasti Moskva põhja minekust.
Venelased kindlasti tegid videosid, isegi kui see öösel toimus aga ega neid avalikult ei näidata.
Igal juhul põhjas ta on.
Sateliidi pealt on saadud pilte, et ta põles ning asukoht oli selline kuhu Ukraina raketid ulatusid.
https://www.navalnews.com/naval-news/20 ... rettyPhoto

Kasutaja avatar
peeter3000
Digivanake
Postitusi: 8092
Liitunud: 02:00, 15 Nov 2006
Asukoht: Tallinn
    Windows 10 Firefox
On tänanud: 132 korda
On tänatud: 168 korda

Re: Ukraina

PostitusPostitas peeter3000 » 01:26, 17 Apr 2022

Venemaa kaitseministeerium teatas, et päästab Mariupoli linnas viibivate Ukraina sõdurite elud, kui nad panevad relvad maha pühapäeva hommikul kella kuueks (annavad alla), kirjutab Vene uudisteagentuur TASS.
(Avalduses öeldakse, et Vene väed edastavad pakkumise üksikasju pidevalt öö jooksul iga 30 minuti järel Azovstalis viibivatele sõduritele. Samuti julgustas see vägesid mitte ootama Kiievist allaandmisluba, vaid tegema otsuse ise, teatab BBC)

Venemaa väitis laupäeval, et kogu ümberpiiratud sadama linnapiirkond on Ukraina sõduritest puhastatud.

Venemaa suuruselt teine ​​linn Peterburi teatas laupäeval, et Ukrainas toimunud lahingutes hukkus Vene kindralmajor Vladimir Frolov. See on vähemalt kaheksas Ukraina sõjas hukkunud Vene kindral. CNN teatab muu hulgas.

Linn avaldas surnud Frolovile ja tema lähedastele kaastunnet. Linnapea Aleksandr Beglov osales Frolovi matustel, mis peeti laupäeval ajaloolisel Serafimovsky kalmistul, teatas linnapea.

Frolovi surmani viinud asjaolusid ei ole CNN seni suutnud kinnitada.
olen lugenud nii 7-st või ka 9-st hukkunud kindralist

Ukrainasse saabusid esimesed saadetised USA uuest sõjalise abipaketist Ukrainale, ütles Valge Maja pressiesindaja laupäeval CNN-ile.

Selle nädala alguses andis USA presidendi Joe Bideni administratsioon Ukrainale 800 miljoni dollari väärtuses lisaabi relvade, laskemoona ja julgeolekuabi näol.

USA saadab nüüd esimest korda Ukrainasse rasketehnikat, mille eskaleerumist pidas varem liiga suureks riskiks. Pakett sisaldab 11 Mi-17 helikopterit, suurtükiväevarustust ja 300 Switchblade drooni.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922

Keela Adblock

See veebileht toimib ainult reklaamirahadest.
Kui sa näed seda teksti siis sa blokeerid reklaame.
Palun kaalu Adblocki keelamist siin toetamaks Digi-tv.ee veebilehte.


Kasutaja avatar
peeter3000
Digivanake
Postitusi: 8092
Liitunud: 02:00, 15 Nov 2006
Asukoht: Tallinn
    Windows 10 Firefox
On tänanud: 132 korda
On tänatud: 168 korda

Re: Ukraina

PostitusPostitas peeter3000 » 10:32, 17 Apr 2022

väikese, taktikalise tuumarelva kasutamisest soomlaste arvates: ei kasutata ukraina sõjas

Soome Kolonel viitab Princetoni ülikoolis läbiviidud simulatsioonile, et selline "väike tuumarelvamudel" on illusioon: üksainus tuumalöök eskaleeris ülemaailmse tuumasõja mõne tunniga, tappes kohe 90 miljonit inimest.

- Putin ka pole selleks valmis. Venemaa on visandanud oma tuumarelva kasutamise olukorras, kus tema olemasolu riigina on ohus. Lisaks pööraksid tema liitlased, nagu Hiina, talle kindlasti selja.

- Ukraina sõda pole selline olukord. Maailma ajaloos on veelgi karmimaid kohti, kus tuumalöök on olnud lähedal.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008756447.html
---
Princetoni teadus ja globaalne julgeolek (SGS) töötasid välja USA ja Venemaa vahelise võimaliku tuumasõja simulatsiooni. See videoformaadis esitatud simulatsioon hindab sõja esimeste tundide jooksul rohkem kui 90 miljonit ohvrit. Tuumarelvade olemuse tõttu tooks tuumarelvade jätkuvatest tagajärgedest tingitud aeglase vägivallaga lõppevad surmajuhtumid kaasa palju rohkem surmajuhtumeid. Simulatsioon põhineb NUKEMAPi andmetel ja selle eesmärk on näidata, kui surmav ja katastroofiline võib olla USA ja Venemaa vaheline tuumasõda.


Venemaa alustab 1 hoiatuslasuga (hoiatus Natole) Kaliningradist suunaga Poola-Saksamaa piirkond Görlitz, Nato vastab 1 taktikalise lasuga Kaliningradi.
Nüüd kui tuumalöögi künnis on ületatud, tulistab Venemaa välja 300 taktikalist tuumaraketti Nato baaside ja vägede pihta, Nato vastab ...
videost nähtub, et üks esimesest 10-st Venemaalt lastud raketist tabab ka piirkonda Tartu-Tapa Eestis..
https://www.youtube.com/watch?v=2jy3JU-ORpo
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922

Kasutaja avatar
peeter3000
Digivanake
Postitusi: 8092
Liitunud: 02:00, 15 Nov 2006
Asukoht: Tallinn
    Windows 10 Firefox
On tänanud: 132 korda
On tänatud: 168 korda

Re: Ukraina

PostitusPostitas peeter3000 » 12:33, 17 Apr 2022

ERR
Venemaa jätkas ööl vastu pühapäeva õhulööke Mariupolile ja viis läbi rünnakut sadama lähedal. "810. ja 155. iseseisva merejalaväe brigaadi üksusi valmistatakse ette dessandiks. Hetkel on info täpsustamisel," teatasid Ukraina relvajõud.

CNN Tim Lister ja Julia Kesaieva
Venemaa kaitseministeerium ähvardas pühapäeval ümberpiiratud Edela-Ukraina linnas Mariupolis endiselt võitlevate vastupanusõdurite "kõrvaldamisega", kinnitades, et ultimaatumit, milles nõuti nende allaandmist, eirati.

Oma avalduses öeldakse, et linnas asuvas hiiglaslikus terasetehases ümberpiiratud Ukraina sõdureid kutsuti üles "oma elude päästmiseks vabatahtlikult relvad maha panema ja alistuma".

"Kiievi natsionalistlik režiim keelas aga (raadio pealtkuulamise järgi) läbirääkimised alistumise üle," väitis ministeerium.

Ministeerium kinnitas ka, et varem alistunud Ukraina sõdurite sõnul on terasetehases lõksus kuni 400 välismaist palgasõdurit, kes ühinesid Ukraina vägedega, sealhulgas eurooplased ja kanadalased.

"Edasise vastupanu korral elimineeritakse need kõik," seisis selles.

Kaitseministeerium väitis, et viimastes Venemaa rünnakutes hävitati Ida-Ukrainas kümneid sõjaväeobjekte. Ministeeriumi sõnul olid nende hulgas kütuse- ja laskemoonalaod Severodonetski, Kremmina ja teiste Luganski ja Donetski oblasti linnade ümbruses.

Samuti väideti, et Venemaa õhutõrjesüsteem tulistas Donbassi piirkonnas alla 10 Ukraina mehitamata õhusõidukit.

Raadio Liberty Ukraina teenistuse ajakirjanikud kinnitasid, et nad on kinnitanud ühe Venemaa sõjalaeva Moskva uppumise ajal hukkunu, kuigi Venemaa võimud pole teatanud ohvritest.

Nad märkasid, et naine postitas uudise 41-aastase midshipman Ivan Vakhruševi surmast Venemaa sotsiaalmeedia saidile Odnoklassniki (Klassikaaslased).

"Meie kangelane!!! Ta suri oma kohust täites. Ta võitles oma viimase hingetõmbeni laeva elu eest. Oleme pisarates ja leinas. Sa jääd alati meie südames kangelaseks," kirjutas ta saidil. .

Varvara Vahruševa ütles ajakirjanikele, et tema abikaasa suri uppumise tagajärjel. Talle teatati tema surmast 14. aprillil, lisades, et tema surnukeha leiti, kuid tema surma asjaolusid ei avaldatud.

Pr Vakhrusheva ütles, et veel 27 meeskonnaliiget on kadunud, kuid ametlikku kinnitust sellele pole.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922

moij
Entusiast
Postitusi: 293
Liitunud: 17:41, 02 Apr 2013
Asukoht: Tallinn
    Windows 10 Firefox
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 15 korda

Re: Ukraina

PostitusPostitas moij » 23:16, 17 Apr 2022


Kasutaja avatar
peeter3000
Digivanake
Postitusi: 8092
Liitunud: 02:00, 15 Nov 2006
Asukoht: Tallinn
    Windows 10 Firefox
On tänanud: 132 korda
On tänatud: 168 korda

Re: Ukraina

PostitusPostitas peeter3000 » 23:40, 17 Apr 2022

CNN
Mariupoli linnapea nõunik ütles, et Vene väed teatasid, et piiratud linn suletakse esmaspäeval sisse- ja väljasõiduks ning linna jäänud mehed "filtreeritakse välja".

Linnapea nõunik Petro Andriuštšenko ütles pühapäeval Telegrami vahendusel, et Vene väed on hakanud väljastama liikumislube ümberpiiratud linnas, postitades foto, millel väidetavalt on näha elanikke, kes seisavad möödapääsude jaoks rivis.

"Sajad kodanikud peavad passi saamiseks seisma järjekorras, ilma milleta on alates järgmisest nädalast võimatu mitte ainult linnaosade vahel liikuda, vaid ka tänavale minna," ütles ta.

Andriuštšenko ütles laupäevases eraldi avalduses, et Vene väed teatasid, et linn on "alates esmaspäevast kõigile sisenemiseks/väljapääsuks suletud, kuid seal kehtib ka nädalaks liikumiskeeld linnaosades". Andriuštšenko lisas, et linna seest saadud teabe kohaselt allutatakse linnas viibivad mehed "filtreerimisele" - Vene vägede poolt läbivaatamiseks paigutatakse nad ümber.

CNN ei saa iseseisvalt kontrollida Andriuštšenko väiteid, kes ei viibi Mariupolis, kuid töötab nädalaid kestnud piiramisrõngas olnud linnas inimestelt kogutud teabe kogumise nimel.

Ukraina ja USA ametnikud väidavad, et Vene väed on nende kontrolli all olevatel aladel läbi viinud tsiviilelanike filtreerimise, nende biomeetrilise läbivaatuse, nende telefonid konfiskeerimise ja mõnel juhul ka vastu tahtmist Venemaale väljasaatmise. Mariupoli linnavolikogu on väitnud, et filtreerimine oli osa Venemaa laiemast püüdlusest varjata linnas toime pandud võimalikke sõjakuritegusid.

Varem linna kaitsnud Ukraina väed lükkasid tagasi Venemaa kaitseministeeriumi ultimaatumi, milles kutsuti linnas viibivaid Ukraina sõdureid üles alistuma.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922

Kasutaja avatar
Scott
Digivanake
Postitusi: 3156
Liitunud: 02:00, 22 Dets 2005
    Ubuntu Firefox
On tänanud: 63 korda
On tänatud: 153 korda

Re: Ukraina

PostitusPostitas Scott » 05:57, 19 Apr 2022

Postimees

Paramount peatab 20. aprillist oma telekanalite edastamise Venemaal. Sellega kaotavad venemaalased ligipääsu kanalitele nagu Paramount Comedy, Nickelodeon, Nickelodeon HD, NickToons ja Nick Jr. Ühtlasi lõpetavad Venemaal levimise ka kõik MTV muusikakanalid.

Venemaa internetikasutajad ei leia enam AppStore`ist Spotifyd.


Google avaldab nüüd Vene sõjaväerajtiste ortofotod poolemeetrise pikslisuurusega, varem olid need udusemad või kinni kaetud. Selgus, et osa hävitajaid on vahtplastist - https://twitter.com/expatua/status/1516087197920813061

Kasutaja avatar
peeter3000
Digivanake
Postitusi: 8092
Liitunud: 02:00, 15 Nov 2006
Asukoht: Tallinn
    Windows 10 Firefox
On tänanud: 132 korda
On tänatud: 168 korda

Re: Ukraina

PostitusPostitas peeter3000 » 07:08, 19 Apr 2022

NRK
ˇÜhendkuningriik saadab Ukrainasse raskerelvad

Suurbritannia saadab mõne päeva pärast Ukrainasse soomustatud raketiheitjad, kirjutab ajaleht The Sun.
13-tonniseid raketiheitjaid Stormer toodab firma BAE Systems ja need kasutavad Starstreak rakette, millega saab madalalt lendavaid lennukeid alla tulistada. NTB andmetel on sõiduki juhtimiseks vaja vaid kolme inimest.

is fi
Venemaa seadis Mariupoli terasetehase sõduritele uue ajapiirangu

Venemaa kaitseministeerium kutsub endiselt Mariupoli terasetehases viibivaid Ukraina ja välisriikide võitlejaid väljuma hoonest ilma relvade ja laskemoonata. Reutersi andmetel seadis ministeerium väljumiseks ajapiirangu kella 14-16 Moskva aja järgi.

Ministeeriumi avalduse kohaselt peavad tehases olevad sõdurid alates keskpäevast hoiduma igasugusest lahingutegevusest. Avalduses lubatakse, et võitlejatel lastakse elada, kui nad loovutavad oma relvad venelastele.

Kaitseministeeriumi hinnangul peavad viimastena Mariupoli kaitsma asuvad sõdurid loobuma "mõttetust vastupanust".

BBC
Rääkides uuest pealetungist Ukraina vaatevinklist, ütleb president Volodymyr Zelenski abi, et Venemaa tegevus idas ebaõnnestub, sest Moskva vägedel napib jõudu Ukraina kaitsest läbi murda.

"Lahing Donbassi pärast, mis kuulutati välja ja mis ilmselt algas eile, on käimas ja kulgeb väga ettevaatlikult," ütles presidendi nõunik Oleksiy Arestovič, vahendab Reuters.

"Lahing ei lähe Venemaa kasuks."
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922

Kasutaja avatar
peeter3000
Digivanake
Postitusi: 8092
Liitunud: 02:00, 15 Nov 2006
Asukoht: Tallinn
    Windows 10 Firefox
On tänanud: 132 korda
On tänatud: 168 korda

Re: Ukraina

PostitusPostitas peeter3000 » 20:27, 20 Apr 2022

CNN
USA teadis kahe USA ametniku sõnul rahvusvaheliste teavituslepingute kaudu, et Venemaa kavandab mandritevahelise ballistilise raketi katsetust.

USA teadis stardiaknast ja jälgis raketti ega olnud mures, ütlesid ametnikud.

Nii Venemaa kui ka USA teavitavad olemasoleva rahvusvahelise lepingu alusel teisi riike katsetest, et vältida vahejuhtumeid.

Allikad ütlesid, et USA hinnangul ei ole see rakett Venemaa inventuuris veel töökorras.

"Selline testimine on rutiinne ja see ei olnud üllatus," ütles Pentagoni pressisekretär John Kirby kaameravälistes kommentaarides ajakirjanikele.

Kirby ütles, et USA "ei pidanud katset USA-le ega selle liitlastele ohuks".

"Osakond on jätkuvalt keskendunud Venemaa ebaseaduslikule ja provotseerimata agressioonile Ukraina vastu," ütles Kirby.

Varem: Venemaa kaitseministeerium teatas, et on läbi viinud oma mandritevahelise ballistilise raketi Sarmat katsestardi.

Rakett tulistati heitjast välja kell 15.12. Moskva aja järgi Plesetski riiklikul katsekosmodroomil Põhja-Venemaal Arhangelski oblastis Kura katsepolügoonil suunaga Kamtšatka poolsaarele Venemaa Kaug-Idas.

Kaitseministeeriumi avalduses öeldi, et see maandus "Kamtšatka määratud piirkonda".

NRK
Venemaa hoiatab raketikatsetuste eest põhjas

Venemaa korraldab järgmisel nädalal rahvusvahelistes vetes väljaspool Norrat raketikatsetusi. Raketikatsetused on 26. ja 27. aprillil, teatavad relvajõud. "Nagu tavaliselt, on igast katsest aegsasti ette teavitatud," kirjutab relvajõudude operatiivstaap (FOH) NTB-le saadetud meilis. Katsetamine toimub peaaegu Barentsi meres, umbes 100 meremiili kaugusel Norra rannikust.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922


Kasutaja avatar
peeter3000
Digivanake
Postitusi: 8092
Liitunud: 02:00, 15 Nov 2006
Asukoht: Tallinn
    Windows 10 Firefox
On tänanud: 132 korda
On tänatud: 168 korda

Re: Ukraina

PostitusPostitas peeter3000 » 10:54, 21 Apr 2022

is fi
Putin tühistas Azovstali ründamise.

Uudisteagentuuri Reutersi teatel on Venemaa plaan rünnata Mariupoli piiramisrõngas asuvat Azovstali terasetehase objekti seni tühistatud. Käsu andis president Vladimir Putin, kes ütles, et soovib hoida piirkonda varem "turvaliselt piiratuna".

Putin andis oma korralduse edasi kaitseminister Sergei Šoigule, kelle hinnangul on Azovstalis üle 2000 Ukraina sõduri. Piirkonnast on saanud Mariupoli kaitse viimane tugipunkt.

Ligi 11 ruutkilomeetri suurune Azovstal on väga raskesti vallutav sihtmärk. Hoonete, põletusahjude, ladude, labürindite ning maa-aluste ruumide ja tunnelite laiali laotamine võib ründaja jaoks olla liiga raske tükk.

NRK
Ukraina võimud on varem öelnud, et terasetehases on varjupaika otsinud 1000 tsiviilisikut.

Uudisteagentuur AFP teatab, et Vene väed väidavad, et on võtnud enda kontrolli alla kogu Mariupoli, välja arvatud Azovstal.

Sjogju andis neljapäeval president Vladimir Putinile ülevaate olukorrast Mariupolis, mida iseloomustavad Vene väed ja Venemaa toetatud separatistid.

Venemaa kaitseministri sõnul on terasetehases üle 2000 Ukraina sõduri, kellest 1478 on juba alistunud, kirjutab Reuters.

President Vladimir Putin andis oma vägedele käsu terasetehas ümber korraldada, kuid mitte rünnata. Putin väidab, et terasetehasest lahkuvatel Ukraina vägedel lastakse elada ja neid koheldakse lugupidavalt.

BBC
Putin käsib vägedel terasetehas piirata, et "isegi kärbes ei pääseks"

Nüüd lähemalt sellest, et Venemaa president Vladimir Putin tühistab plaanid tungida tormi alla Azovstali terasetehasele Mariupolis, kus viimased Ukraina väed on astunud Venemaa rünnaku vastu.

Putin ütles, et "pole vaja ronida neisse katakombidesse ja roomata läbi nende tööstusrajatiste maa alla".

Selle asemel kutsus ta oma vägesid "tõkestama seda tööstuspiirkonda, et isegi kärbes ei pääseks", televisioonis ülekantud koosolekul.

Ta lisas, et oleks "ebapraktiline" vallutada tohutu tööstuspiirkond, kuhu väidetavalt on jäänud üle 2000 Ukraina sõjaväelase.

Putin tervitas ka Venemaa Mariupoli "vabastamist" pärast seda, kui kaitseminister Sergei Šoigu ütles talle, et Vene väed kontrollivad nüüd Ukraina sadamalinna peale tehase.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922

Kasutaja avatar
0000
Tegija
Postitusi: 3254
Liitunud: 09:19, 22 Mai 2003
Asukoht: Tallinn, Pirita
    Macintosh Safari
On tänanud: 220 korda
On tänatud: 75 korda

Re: Ukraina

PostitusPostitas 0000 » 19:39, 21 Apr 2022

https://en.wikipedia.org/wiki/Azovstal_ ... teel_works
Justin Crump Sybiline'i konsultatsioonist on teatanud, et tehasel on aatomipunkrid ja tunnelid, et seista tuumarünnaku vastu.
Viimati muutis 0000, 08:42, 22 Apr 2022, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar
peeter3000
Digivanake
Postitusi: 8092
Liitunud: 02:00, 15 Nov 2006
Asukoht: Tallinn
    Windows 10 Firefox
On tänanud: 132 korda
On tänatud: 168 korda

Re: Ukraina

PostitusPostitas peeter3000 » 23:14, 21 Apr 2022

ERR
Kagu-Eesti piiripunktide kaudu on sõja algusest peale kuni selle nädala kolmapäevani saabunud 2746 ukrainlast, kellest pooled olid transiidil. Narva piiripunkti kaudu on saabunud 7450 ukrainlast, kellest 6086 liikusid teistesse riikidesse.

Politsei- ja piirivalveameti peadirektori Krista Aasa sõnul küsitletakse kõiki piiriületajaid, et teada saada nende edasised plaanid ja abivajadus.

Tallinna bussijaam on sattunud Venemaalt saabuvate Ukraina põgenike surve alla. Kolmapäeva öösel bussijaama jõudnud 30 põgenikust veetis öö seal 16, teised suunas sotsiaalkindlustusamet majutusasutustesse. 30 põgenikust jääb Eestisse pikemalt üheksa.

Graafiku järgi oleks Peterburi buss pidanud jõudma Tallinna kell 17 päeval, aga jõudis 21.30 paiku õhtul, reisijatest 25 olid sõjapõgenikud. Just Tallinna bussist on saanud Venemaale küüditatud ukrainlaste jaoks ainus pääsetee. Paljud neist jõuavad Eestisse tänu Venemaal tegutsevale vabatahtlike võrgustikule.

"Kodust lahkusime me 12. aprillil. Mulle öeldi, et on selline võimalus, saab sõita Ivangorodi ja tulla üle piiri ja siis läbi Baltikumi saab minna Varssavisse ja sealt ma saan minna juba kodumaale," rääkis Mariupolis elanud Sergei.
Eesti piirivalve mehe sõnul neile mingeid soovitusi ega juhiseid ei andnud.

"Seal öeldi, et kusagil on vabatahtlikud, aga kus nad on, otsige ise, kui jõuate, võib-olla on bussijaamas. Aga õnneks meil oli väga tore bussijuht, sügav kummardus ta ees, tema ütles, et teid keegi võtab vastu. Aga piiril öeldi, otsige, võib-olla leiate," kirjeldas Sergei.
Kiievist pärit Tallinna tehnikaülikooli doktorandi, vabatahtlik Mihhaili sõnul tegeleb sotsiaalkindlustusamet nendega, kes plaanivad Eestisse jääda või siin pikemalt peatuda, aga transiitreisijatega tegelemine on jäänud vabatahtlike õlule, kes aitavad neil öömaja leida või siis edasi liikuda.

3730km.png

NRK

Ukraina vägedel on maa peal rohkem tanke kui Venemaa vägedel, väidab USA kaitseministeeriumi ametnik. Seda kirjutab neljapäeval Washington Post.
Sul pole õigusi, et siin postituses manuseid näha
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922

Keela Adblock

See veebileht toimib ainult reklaamirahadest.
Kui sa näed seda teksti siis sa blokeerid reklaame.
Palun kaalu Adblocki keelamist siin toetamaks Digi-tv.ee veebilehte.



Mine

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 55 külalist