hdd filed

Vasta
Kasutaja avatar
dreamx
Entusiast

Postitus Postitas dreamx »

Puldidlt "menu" või "dream"(oleneb boxist) siis 6 ja 6 ,juba särab kuuendal real noolte vahel number.Vähemasti Geminil ja ka Hydral,endal pandud 8Gb(igaks petteks :wink: )
Kasutaja avatar
vatson
Edasijõudnu

Postitus Postitas vatson »

Mingist hetkest jah tekkis selline option et film salvestatakse kettale juppidena ja vaikimisi on jupi suuruseks 1 GB.

Oskab keegi ka öelda miks selline muudatus tehti s.t. mis sellest kasu peaks olema?
Kasutaja avatar
videomakk

Postitus Postitas videomakk »

kõige halvem on see, et faili lõpetades ja uue alustades ei ole DB nii äkiline et suudaks teha viivituseta seda protsessi. iga faili vahele tekib miski 0, 000... ja filmi vaadates käib jõnksatus. võtsin filed lahti, kadunud mingi hulk kaadreid ja heli
klaabu
Edasijõudnu

Postitus Postitas klaabu »

Sa Videomakk oled küll täitsa imemees. Ma muidugi ei tea millistes ühikutes sa seda 0,000.... mõõdad. Kui sekundites siis kuidas sa ültse telekat vaatad kui näed 0,000..sekundilist viivitust jõnksuna.
Kasutaja avatar
videomakk

klaabu kirjutas:Sa Videomakk oled küll täitsa imemees. Ma muidugi ei tea millistes ühikutes sa seda 0,000.... mõõdad. Kui sekundites siis kuidas sa ültse telekat vaatad kui näed 0,000..sekundilist viivitust jõnksuna.
sa näed seda siis kui lased need (nt film 1,5h tegi 4 x 0.99gb,) filed kokku dvd-x või mida iganes 1 fileks. nn liitekohast on kadunud paar kaadrit ja heli.
näiteks kui filmis ytles inimene. "suurepärane" siis pärast on sul kettal järel seda filmi vaadates "pärane"
klaabu
Edasijõudnu

Postitus Postitas klaabu »

Ei tea kuhu sul need kaadrid kaovad? Olen vaadanud nii dvd-d kui ka driimil juppidena filmi ning neid ka üheks fileks kokku pannud, ei ole veel märganud mingeid jõnkse ega kaadrite kadu.
Kasutaja avatar
videomakk

siis on ju lausa imetore
Vasta

Mine “>> Dreambox <<”