MGcamd ja CAMD
MGcamd ja CAMD
Pole nagu eriti camd3 yldse kasutanud aga nyyd nagu sai ta vajadusel omale laaditud. huvitav on see mg camd nagu funkab kõigi camidega aga camd ei taha omaks sugugi võtta kui softcamiks valitud mgcamd 

Re: MGcamd ja CAMD
Selgita veidi, mida sa mõtled selle all:
Et siis palun küsi uuesti ja seekord eesti keeles...
iCE
mgcamd ei kasuta mitte kuidagi mitte ühtegi teist cam'i peale enda. Ta küll teatud olukordades loeb teiste cam'ide konfifaile aga sellest me siin ei räägi, eksju.videomakk kirjutas:Pole nagu eriti camd3 yldse kasutanud aga nyyd nagu sai ta vajadusel omale laaditud. huvitav on see mg camd nagu funkab kõigi camidega aga camd ei taha omaks sugugi võtta kui softcamiks valitud mgcamd
iCE
kui asi tõesti nii nutune on siis soovitaks järgmist mg_cf :
M: { 01 }C: { 01 }A: { 01 }U: { 01 }T: { 00 }G: { 07 }N: { 03 }K: { 10 }
Q: { 600 }P: { 00 }O: { 00 }S: { 03 }L: { 00 }H: { 03 }R: { 00 }D: { 00 }
Olen siin igasuguseid confe näinud aga see töötab nagu antsuviiul kõikide camidega (va camd mida ta vahest tunnistab ja vahest ei taha kuuldagi)
saate cami vahetamisest lahti
M: { 01 }C: { 01 }A: { 01 }U: { 01 }T: { 00 }G: { 07 }N: { 03 }K: { 10 }
Q: { 600 }P: { 00 }O: { 00 }S: { 03 }L: { 00 }H: { 03 }R: { 00 }D: { 00 }
Olen siin igasuguseid confe näinud aga see töötab nagu antsuviiul kõikide camidega (va camd mida ta vahest tunnistab ja vahest ei taha kuuldagi)
saate cami vahetamisest lahti
Ikka paned oma joru... See on MGcamd'i conf ja töötab ainult MGcamd'iga...videomakk kirjutas:Olen siin igasuguseid confe näinud aga see töötab nagu antsuviiul kõikide camidega
See on eri jutt kuidas ja mis sa teisel pool nässu keerad...
nende sätetega...videomakk kirjutas:U: { 01 } G: { 07 } H: { 03 }

Re: MGcamd ja CAMD
Vot täpselt, loeb teiste confe aga camd confi ei näriice kirjutas:Selgita veidi, mida sa mõtled selle all:
mgcamd ei kasuta mitte kuidagi mitte ühtegi teist cam'i peale enda. Ta küll teatud olukordades loeb teiste cam'ide konfifaile aga sellest me siin ei räägi, eksju.videomakk kirjutas:Pole nagu eriti camd3 yldse kasutanud aga nyyd nagu sai ta vajadusel omale laaditud. huvitav on see mg camd nagu funkab kõigi camidega aga camd ei taha omaks sugugi võtta kui softcamiks valitud mgcamd
iCE