Epg Eesti kanalitele
Epg Eesti kanalitele
Kas keegi on ETV ja TV3 jaoks, näiteks MV pluginat kasutades, epg tööle saanud?
Re: Epg Eesti kanalitele
On küll.päärn kirjutas:Kas keegi on ETV ja TV3 jaoks, näiteks MV pluginat kasutades, epg tööle saanud?
DM500C, PLI soft, epg jaoks eraldi pluginat pole vaja.
Nii Starmani kui Elioni DVB-C võrgus.
Hmm... Raha nagu maksta ei tahaks... Kõik muud, mis mind huvitab saan tasuta xml'ina kätte aga kodumaiste eest hakka raha maksma!? No ei...dvbstats kirjutas:On. Raha eest. Kui vaja teevad XML'i ka.
Enne võtan ja kirjutan ise mingi php parser'i valmis, mis mulle sealt vajaliku ekstrahheerib ja siis hakkan ise kaa, kalli raha eest, kamraadidele jagama...
iCE
Kuhu kataloogi see XML tuleb toppida ? kas see on iga kanali kohta eraldi või on kõik ühes failis koos ?ice kirjutas:Hmm... Raha nagu maksta ei tahaks... Kõik muud, mis mind huvitab saan tasuta xml'ina kätte aga kodumaiste eest hakka raha maksma!? No ei...dvbstats kirjutas:On. Raha eest. Kui vaja teevad XML'i ka.
iCE
Eks ta veider ole, et seda infot tasuta ei saa, raha eest saab sealt samast nädalast ja paarist kohast veel.ice kirjutas:Hmm... Raha nagu maksta ei tahaks... Kõik muud, mis mind huvitab saan tasuta xml'ina kätte aga kodumaiste eest hakka raha maksma!? No ei...dvbstats kirjutas:On. Raha eest. Kui vaja teevad XML'i ka.
Nagu ütlesin, las mõni sõber laseb oma Starmani või Elioni võrgus olevale dreamboxile (või VDR'ile) ligi.
Hei!
Selline proge arvutisse. http://www.tvxb.com/index.htm
Eesti Inf failid on ka valmis juba tehtud.
Tööpõhimõte siis järgmine loeb levinud weebilehtedelt telekava (delfi või muu) ja muudab selle XML kujule. Olen kasutanud arvuti softidesse EPG tekitamiseks (Media Center ja Media Portal) Dreami osas ei oma kogemust.
Aga äkki on siiski abiks.
Kaaga
Selline proge arvutisse. http://www.tvxb.com/index.htm
Eesti Inf failid on ka valmis juba tehtud.
Tööpõhimõte siis järgmine loeb levinud weebilehtedelt telekava (delfi või muu) ja muudab selle XML kujule. Olen kasutanud arvuti softidesse EPG tekitamiseks (Media Center ja Media Portal) Dreami osas ei oma kogemust.
Aga äkki on siiski abiks.
Kaaga