Selles see point ongi, et tootja annab 2 aastat garantiid! Helista ja küsi!teekas kirjutas:Näita palun, kus on Dreami kodulehel vihje et seadmele on antud 2 aastat garantiid. Vilistab see Sakslane sinu EU 2 aastasele garantiile. Kui aga tootja seda 2 aastat ei anna ei saa seda anda ka vahendaja.
Eks kõigil on omad hea ja halvad päevad. Minu 'case' puudutab ühte konkreetset driimi, millel ostukuupäevast oli möödas aasta ja mõni nädal ja mille kohta Merge teatas, et garantiid enam pole. Küll aga sätestab EE VõS 2 aastase pretensiooniõiguse (loe: garantii rahvakeeli) ja see kehtib ka Mergele. Enivei - tühja muret... Lihtsalt tekkis soov veidi 'telgitaguseid' valgustada...teekas kirjutas:Seni ei ole olnud LLMergega ühtegi probleemi, mida ei saa aga õelda mõne teise firma-kohta.
Jajahh, ka mina olen seal nii kunagi vahetanud...teekas kirjutas:Kõik probleemid on lahendatud ja suht kiiresti. Ka siis kui Dreami kohapeal ei suudeta parandada, antakse uus asemele (garantii ajal)
Ei ole see asi nii hull ühtigi. Mõned edasimüüjad jobutavad ja ei viitsi asjaga tõsiselt tegeleda aga mina olen omad asjad saanud ühel või teisel viisil kõik alla kuu aja lahendatud ja seda loen küll mõistlikuks ajaks...teekas kirjutas:sest Dreamist seda remonti-saadetud tuunerit enne aastat küll oodata ei maksa. Kogemus olemas. Niipalju sinu EU garantiist ja DreamMultimedia-st.
iCE