dm7025, gemini, cccam/mgcamd, via***...
dm7025, gemini, cccam/mgcamd, via***...
Tere
Probleem järgmine: sai muretsetud Via***, dm7025 ja nüüd tahaks nagu pilti saada dreami. Dreamil on peal gemini image ning juurde saan insatallida cccam-i või mgcamd'i (muud ei saa), aga ei oska neid konfida nii, et Via***i kaar dreamis tööle hakaks. Äkki keegi kirjutab puust ja punaselt ette, mida ma tegema pean... tänks ette...
Probleem järgmine: sai muretsetud Via***, dm7025 ja nüüd tahaks nagu pilti saada dreami. Dreamil on peal gemini image ning juurde saan insatallida cccam-i või mgcamd'i (muud ei saa), aga ei oska neid konfida nii, et Via***i kaar dreamis tööle hakaks. Äkki keegi kirjutab puust ja punaselt ette, mida ma tegema pean... tänks ette...
Tekkis jah idee, et jagaks õige v*****i pildi ka teise tuppa ja need kes teises toas digitv'd nautida tahavd peavad maksma... aga need, kes minuga samas toas vaatavad, ei pea oma rahakotti kergendama hakkama... kui huvi on idee vastu, siis andke teada... panen asja paberile, teen vajadusel ka joonised ning panen ELS'iga teele (ostja maksab transpordikulud)... müük toimub oksjoni korras....päris okei äriidee. Lyhemalt oleks selle saanud sõnastada tegelikult nii: olge head ja tulge aidake mul rahavabrik käima tõmmata. Soovitavalt tasuta.

OK... nali naljaks ja kali kaljaks... pole mõtet hakata teemast päris mööda "peksma"... kuhjub liiga palju ebaotstarbelist informatsiooni... leidsin juba oma küsimustele vastused ja arvan, et sellega võib teema lõppenuks pidada... tänud kõikile, kes oma panuse andsid ning lahkelt oma teadmisi jagasid...