dm7025, gemini, cccam/mgcamd, via***...

Vasta
Kasutaja avatar
r2pakas
Edasijõudnu

dm7025, gemini, cccam/mgcamd, via***...

Postitus Postitas r2pakas »

Tere

Probleem järgmine: sai muretsetud Via***, dm7025 ja nüüd tahaks nagu pilti saada dreami. Dreamil on peal gemini image ning juurde saan insatallida cccam-i või mgcamd'i (muud ei saa), aga ei oska neid konfida nii, et Via***i kaar dreamis tööle hakaks. Äkki keegi kirjutab puust ja punaselt ette, mida ma tegema pean... tänks ette...
Kasutaja avatar
dreamx
Entusiast

Postitus Postitas dreamx »

Visati kaart on ikka oiginaal masians käimatõmmatud :?:
Kasutaja avatar
r2pakas
Edasijõudnu

Kaart on via***i masinas käima tõmmatud. Aga kas ma ei pea kusagile mitte neid BOX'i numbreid enne kirjutama, et ma selle kaardi dreamis tööle saaksin või ongi nii lihtne nagu 'makirisu' väidab. Ma võin ju proovida, eks annan teada, kas saan näiteks Kanal 2'e pildi ette ;).
Kasutaja avatar
r2pakas
Edasijõudnu

aaa.... üks asi veel... milline mgcamd'i versioon on kõige asjalikum tõmmata?
Kasutaja avatar
karla
Tegija

Postitus Postitas karla »

Pane viimane versioon mgcamd ja topi kaart sisse, mingeid box keysid pole vaja, näitab mis mühin.
Panasonic TX-P60ST60Y, DM800HD, GM Spark One, 1W, 4,8E, 9E, 13E, 19,2E, 28E, 36E
Kasutaja avatar
r2pakas
Edasijõudnu

Ok... oletame, et ma sain selle mgcamd'iga asja tööle (saan alles õhtul proovida)... siis kuidas ma näiteks saan oma dreamiga mõnele teisele dreamile kohalikus võrgus koode jagada nii, et ka teisel dreamil tuleks Via***i pilt ette? Äkki keegi teeks ka siin asja puust ja punaselt ette ;). Tänud!
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Sellele küsimusele oskab väga täpselt vastata Viasat. Helista klienditeenindusse ja kurda neile oma muret.
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

Postitus Postitas Henkka »

tigekala kirjutas:Sellele küsimusele oskab väga täpselt vastata Viasat. Helista klienditeenindusse ja kurda neile oma muret.
Tundub, et siis võiks ka oma täpse tegeliku aadressi, isikukoodi ja muud tarvilikud andmed lisada... :D :roll:
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

Noh... ega nad niisama ei avalikusta midagi. Küsivad ikka kliendiandmeid ka.
Et kas oled oma...
Kasutaja avatar
r2pakas
Edasijõudnu

OK... 110... sobib... äkki saan siis teid ka sealt saadava informatsiooniga valgustada... 8) :?
Kasutaja avatar
karla
Tegija

Postitus Postitas karla »

Laisk oled sa, otsima peab natike foorumitest...meil selliseid asju avalikult ei propageerita, kui siis ainult privaatselt.
Panasonic TX-P60ST60Y, DM800HD, GM Spark One, 1W, 4,8E, 9E, 13E, 19,2E, 28E, 36E
Kasutaja avatar
trc
Edasijõudnu

Postitus Postitas trc »

päris okei äriidee. Lyhemalt oleks selle saanud sõnastada tegelikult nii: olge head ja tulge aidake mul rahavabrik käima tõmmata. Soovitavalt tasuta.
Kasutaja avatar
r2pakas
Edasijõudnu

päris okei äriidee. Lyhemalt oleks selle saanud sõnastada tegelikult nii: olge head ja tulge aidake mul rahavabrik käima tõmmata. Soovitavalt tasuta.
Tekkis jah idee, et jagaks õige v*****i pildi ka teise tuppa ja need kes teises toas digitv'd nautida tahavd peavad maksma... aga need, kes minuga samas toas vaatavad, ei pea oma rahakotti kergendama hakkama... kui huvi on idee vastu, siis andke teada... panen asja paberile, teen vajadusel ka joonised ning panen ELS'iga teele (ostja maksab transpordikulud)... müük toimub oksjoni korras.... :D:D:D:D:D:D
Kasutaja avatar
trc
Edasijõudnu

Postitus Postitas trc »

härrased. te ajate midagi segi või annate meelega väärinfot. Kiirabi number oli viimati ju 112 või ajan ma midagi segi?
Kasutaja avatar
r2pakas
Edasijõudnu

OK... nali naljaks ja kali kaljaks... pole mõtet hakata teemast päris mööda "peksma"... kuhjub liiga palju ebaotstarbelist informatsiooni... leidsin juba oma küsimustele vastused ja arvan, et sellega võib teema lõppenuks pidada... tänud kõikile, kes oma panuse andsid ning lahkelt oma teadmisi jagasid...
Vasta

Mine “>> Dreambox <<”