Signaal kaob ära
Signaal kaob ära
Probleem järgmine et kui dreami vooluvõrku ühendan ja sisse lülitan funkab ilusti. Signaal ok SNR 95% ja AGC 100%. Taldrik on satfinderiga paika pandud korralikult. Nii kui hakkan kanaleid otsima ja vahetama on kõik jokk. Näitab et signaal nõrk (SNR 58%) ja siis ei leia mitte midagi enam üles, Ka neid kanaleid mida näitas. Lülitad vooluvõrgust välja ja seisab natuke ning toimib jälle kuni kanalite vahetuseni. Pea,taldrik,kaabel kõik uued. Proovitud juba ka teise inimese juures. Ikka kõik sama
Pole veel igasugu skännimiste ja muu jamani jõudnud veel. Lihtsalt jukerdab.Vabad kanalid kaovad ära ka. Aga tundub ja et kui polaarsus muutub on kohe kutu. Ühte kanalit mängib kasvõi 24 tundi järjest.Igasugu restart ja reboot ei aita .Vool tagant ära ja mõne minuti pärast tagasi ning toimib jälle. Sinnamaani kuni näpid. Dreamil peal originaal soft, pole veel jõudnud sellele miskit lisada
Ei puutu otseselt teemasse, kuna minu riistapuuks on Manhattan 3300CI, aga olen tähele pannud et TTX subtiitrid "lukustavad" tüüneri vahel hetkel olevale kanalile. Aitab vool sisse-välja. OTA UPGRADE on ühekorra juba tehtud, paremaks pole läinud. Nii, et minu meelest võib viga olla ükskõik kus.
Kaasaarvatud näiteks selles et LNB-sse on tekkinud temperatuurikõikumistest kondensatsioon. Endal leidsin probleemile just sellise lahendus, kuna väiksema temperatuurikõikumisega päevadel püsisid mõlemad tüünerid mul töös ilusti. Probleem avaldus selles, et kui üks tüüner varem sisse lülitada kui teine, siis see, mis hiljem mängima pandi, kaotas signaali ära. Praegu enam anomaaliat ei esine.
Esimese reaktsioonina kahtlustasin LNB töökorras olekut, kuna signaali kadu näis tekkivat siis, kui LNB üks väljund oli V polarisatsioonhi peal ja teine H polarisatsioonil. Siis selgus et probleem ei ole selles kuna signaalikadu oli ka siis kui mõlemad tüünerid samal kanalil olid.
Nagu öeldud, kadus probleem kui ilmad stabiilselt jahenesid.
Kaasaarvatud näiteks selles et LNB-sse on tekkinud temperatuurikõikumistest kondensatsioon. Endal leidsin probleemile just sellise lahendus, kuna väiksema temperatuurikõikumisega päevadel püsisid mõlemad tüünerid mul töös ilusti. Probleem avaldus selles, et kui üks tüüner varem sisse lülitada kui teine, siis see, mis hiljem mängima pandi, kaotas signaali ära. Praegu enam anomaaliat ei esine.
Esimese reaktsioonina kahtlustasin LNB töökorras olekut, kuna signaali kadu näis tekkivat siis, kui LNB üks väljund oli V polarisatsioonhi peal ja teine H polarisatsioonil. Siis selgus et probleem ei ole selles kuna signaalikadu oli ka siis kui mõlemad tüünerid samal kanalil olid.
Nagu öeldud, kadus probleem kui ilmad stabiilselt jahenesid.
sama jama
jansax123 kirjutas:Lnb pole õhtal. Teise tüüneriga funkab. Muutsin vahepeal lnb seadeid nii et oleks justkui AA diseq, mitte otse ühendus. Oma 20 kanalit vahetas ära ja setupis lasi kolada enne kui pange läks. Tuleb vist hakata softi vahetama jah.
Sama jama......
Viga oli toiteplokis.