Palun abi Dreamboxi seadistamisel
Palun abi Dreamboxi seadistamisel
Nimelt sai hiljuti ostetud Dreambox 500S.Inernetiks gprs modem Huawei E220.Box on uhendatud arvutiga null modem kaabliga.Probleemiks on see,et Dreambox Control Center ja box omavahel neti uhendust ei saa.Vastuseks annab,et vale IP aadress boxil. Olen pannud Centeri automaatset aadressi otsima ,kuid ei leia.Muidu sain Dreamupiga uue softi peale,originaal realise 1.09.Olen proovinud ka teisi imegeid laadida, kuid tulemusteta.Milles voiks viga olla?Kas sellise ,nimelt Elisa mobiilse internetiga saab boxi uldse uhendada vøi panen ma boxis midagi valesti kirja? Kuidas saada teada boxi IP aadressi? Palun aidake.
Re: Palun abi Dreamboxi seadistamisel
Lisaks sellele on vaja ka LAN (Ethernet) võrgukaablit.Magnus kirjutas:Nimelt sai hiljuti ostetud Dreambox 500S.Inernetiks gprs modem Huawei E220.Box on uhendatud arvutiga null modem kaabliga.
Kuidas on Dreamboxil IP määratud, kas see on fikseeritud või dünaamiline (DHCP)?Magnus kirjutas:Probleemiks on see,et Dreambox Control Center ja box omavahel neti uhendust ei saa.Vastuseks annab,et vale IP aadress boxil.
Milleks? Määra käsitsi.Magnus kirjutas:Olen pannud Centeri automaatset aadressi otsima ,kuid ei leia.
Kuidas on seadistatud ruuter ? Läbi mille soovid Internetiga ühenduda (GPRS modem, mobiiltelefon vms. ?) ?Magnus kirjutas:Muidu sain Dreamupiga uue softi peale,originaal realise 1.09.Olen proovinud ka teisi imegeid laadida, kuid tulemusteta.Milles voiks viga olla?Kas sellise ,nimelt Elisa mobiilse internetiga saab boxi uldse uhendada vøi panen ma boxis midagi valesti kirja?
Vaatad Dreamboksi menüüst (TV ekraanilt), menüüs liikumiseks on abiks kaugjuhtimispult.Magnus kirjutas:Kuidas saada teada boxi IP aadressi? Palun aidake.