newcs 1.50

Kasutaja avatar
r2pakas
Edasijõudnu

Postitus Postitas r2pakas »

Mul juhtub ka vahel, et mgcamd stardib varem kui newcs ning seega pean peale käivitust telneti kaudu mgcamdi uuesti tööle ajama. Vaatasin sellist scripti nagu "mgcamd_1.25_newcs_1.50_cam.sh", mille põhiline osa näeb välja selline:

Kood: Vali kõik

CAMNAME="MgCamd-1.25/NewCS-1.50"
USERNAME=""
ZAPTIME=6
CAMID=4272
DVBSET=0
INFOFILE="ecm.info"
# end

remove_tmp () {
	rm -rf /tmp/*.info* /tmp/*.tmp* /tmp/*mgcamd*
}

case "$1" in
	start)
	echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
	remove_tmp
	/var/bin/newcs_1.50 &
	sleep 10 
	/var/bin/mgcamd_1.25 &
	;;
	stop)
	echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
	killall -9 mgcamd_1.25 newcs_1.50 2>/dev/null
	remove_tmp
	;;
	*)
	$0 stop
	exit 0
	;;
esac

exit 0
Küsimus selline, et kui ma suurendan nii öelda seda "sleep" (hetkel on "sleep 10") aega, et kas siis on võimalik minu probleem ära lahendada? See tähendab, et newcs ja mgcamd stradivad õiges järjekorras.
Kasutaja avatar
kain
Tegija

Postitus Postitas kain »

lepoarro kirjutas:...
Küsimus selline, et kui ma suurendan nii öelda seda "sleep" (hetkel on "sleep 10") aega, et kas siis on võimalik minu probleem ära lahendada? See tähendab, et newcs ja mgcamd stradivad õiges järjekorras.
Jah, see number näitab, mitu sekundit peale NewCS serveri käivitamist oodatakse, enne kui MGCamd tööle pannakse. Väga tõenäoliselt võib see Su probleemi lahendamisele kaasa aidata.
Kasutaja avatar
PTC
Edasijõudnu

Postitus Postitas PTC »

viasati kaardi puhul tekkis mõnede kanalite puhul selline mulje et driim on millegagi väga hõivatud ja tulemuseks sihuke hakitud (nagu pann oleks vähe viltu) kuid, mõne teise sama paketi kanaliga oli kõik ok (ntx etv ok, kanal 2 hakib, cnn hakib, disco kord on ok kord mitte)- sama case ni 3cam kui ka mg puhul?

Edit: hoopis lnb andis otsad...
Vasta

Mine “>> Dreambox <<”