declination
declination
kas keegi ütleks võimalikult täpselt tallinna pikkus ja laiuskraadid
veel täpsemalt loomaaia juures veskimetsas
Tänud juba ette!
veel täpsemalt loomaaia juures veskimetsas
Tänud juba ette!
Re: declination
EDIT// unustage see delfi kaart. õigemaid andmeid saab allpooltoodud maaameti lingilt. 

Viimati muutis binsat, 01:13, 22 Mai 2008, muudetud 1 kord kokku.
|19E|23E|28E|36E|40E|-10/1-|1W|5E|7E|9E|13E|16E|
nujah,mul hetkel 59,37 ja 24,8
lähen uurin Sinu poolt vihjatud linki
p.s.kas siin driimifoorumis on keegi veska kandist?
lähen uurin Sinu poolt vihjatud linki
p.s.kas siin driimifoorumis on keegi veska kandist?
Võrreldes Google Earth -iga on väike erinevus sekundite osas sama punkti puhul.
Ei oska öelda, kumb on täpsem või pole kumbki ülitäpne.....
Google Earth ainult annab korraga andmed kraadides, minutites ja sekundites (viimased sajandikkoha täpsusega).
Ei oska öelda, kumb on täpsem või pole kumbki ülitäpne.....
Google Earth ainult annab korraga andmed kraadides, minutites ja sekundites (viimased sajandikkoha täpsusega).
TÄNUD binsat!
Sinu õeldud numbrid ongi õiged!
aga kaardil minu majakuju küll vale:)
ja Sinule elit
mul loksub pann diseki otsas rohkem kui sekundeid:)
eriti kõva tuulega
Sinu õeldud numbrid ongi õiged!
aga kaardil minu majakuju küll vale:)
ja Sinule elit
mul loksub pann diseki otsas rohkem kui sekundeid:)
eriti kõva tuulega
- bladerunner
- Edasijõudnu
Üks hea koht on http://xgis.maaamet.ee/xGIS/XGis" onclick="window.open(this.href);return false; ja sealt "Aadressiandmete rakendus"
kusjuures see maaameti kaart on muidugi täpsem. tomtom gps-i järgi on mul sellega sama näit. delfi kaart paneb puusse vastavalt 0.02 ja 0.35 ühikuga
|19E|23E|28E|36E|40E|-10/1-|1W|5E|7E|9E|13E|16E|
no see sekundite värk küll ei mõju,2 kohta peale koma juba hea ja kuna mul diseqi väsk siis seal annab teha nõrga jaamaga puldist korraliku täppishäälestuse kah!
aga uute sattide otsingul tõesti tähtis,et piisavalt täpne asukoht oleks
Rõõm,et mu pisike küsimus elava vestluse arendas ja loodan,et ka kellelgi veel neid teadmisi vaja läheb!!!
aga uute sattide otsingul tõesti tähtis,et piisavalt täpne asukoht oleks
Rõõm,et mu pisike küsimus elava vestluse arendas ja loodan,et ka kellelgi veel neid teadmisi vaja läheb!!!
Oot, oot.... . Kuidas ikka tuleb mõista DiSEqC -ga seotud väljaütlemisi:ottok kirjutas: mul loksub pann diseki otsas rohkem kui sekundeid:) eriti kõva tuulega
Kuidas pann DiSEqC otsas loksub?
Kuidas on "diseq" seotud puldist täppishäälestusega?
Tundub, et termineid pole õigesti kasutatud. Algul arvasin, et on juhuslik vääratus ja ei juhtinud sellele tähelepanu.
DiSEqC on karbikujuline programmeeri(tud/tav) elektrooniline juhtimisseade, mille külge ei õnnestu antenni kinnitada. Vastupidine on võimalik.
Kas siiski pole tegemist DiSEqC abil juhitava mootorajamiga, millel on oluline lõtk?
Kui nüüd juba "juuksekarva lõhki ajada", siis DiSEqC karbikujulisena ette kujutada on ju võimalik, aga tegelikult on tegemist andmeside protokolligaelit kirjutas:Oot, oot.... . Kuidas ikka tuleb mõista DiSEqC -ga seotud väljaütlemisi:ottok kirjutas: mul loksub pann diseki otsas rohkem kui sekundeid:) eriti kõva tuulega
Kuidas pann DiSEqC otsas loksub?
Kuidas on "diseq" seotud puldist täppishäälestusega?
Tundub, et termineid pole õigesti kasutatud. Algul arvasin, et on juhuslik vääratus ja ei juhtinud sellele tähelepanu.
DiSEqC on karbikujuline programmeeri(tud/tav) elektrooniline juhtimisseade, mille külge ei õnnestu antenni kinnitada. Vastupidine on võimalik.
Kas siiski pole tegemist DiSEqC abil juhitava mootorajamiga, millel on oluline lõtk?

Täpsemat (inglise keelset) infot siit http://en.wikipedia.org/wiki/DiSEqC
ok,täpsustan siis
minul on diseq mootor,mis kinnitatud varda külge ja pann kinnitatud diseqi külge ja seal tõesti väike loks sees
mingit karbikujulist värgindust pole
diseqis endas mälu ja programm jne....
ja just nimelt driimi puldist saab diseqi abiga panni keerata millimeetritr kaupa-seda võib ju nimetada täppishäälestuseks?
aga proovime juuksekarva siis neljaks ajada?
pole midagi selle vastu kui terminid paigas
http://www.dmsiusa.com/documents/DM910manual(English" onclick="window.open(this.href);return false;)-2004.9.10.pdf
http://www.microyal.com/h2h.html" onclick="window.open(this.href);return false;
minul on diseq mootor,mis kinnitatud varda külge ja pann kinnitatud diseqi külge ja seal tõesti väike loks sees
mingit karbikujulist värgindust pole
diseqis endas mälu ja programm jne....
ja just nimelt driimi puldist saab diseqi abiga panni keerata millimeetritr kaupa-seda võib ju nimetada täppishäälestuseks?
aga proovime juuksekarva siis neljaks ajada?
pole midagi selle vastu kui terminid paigas
http://www.dmsiusa.com/documents/DM910manual(English" onclick="window.open(this.href);return false;)-2004.9.10.pdf
http://www.microyal.com/h2h.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vabandan lühidalt kirjutamise tõttu tingitud ebatäpsuse pärast.
Muidugi on DiSEqC juhtimisprotokoll (1.0, 1.1, 1.2, 1.3, 2.0 ...).
Eksitusse viis "loksub pann diseki otsas", millest järeldasin, et vist on tegemist karbikujulise lülitiga.
Ise kasutan lülitit DiSEqC 10x1 mootorajami protokolliga 1.2 aga 7 LNB ümberlülitamiseks multifeedis.
Aga ottokil on siiski mootorajam, mida juhitakse, jah, mootorajamitele sobiva protokolli DiSEqC 1.2 abil ja selle "diseki" otsa ega külge ei ole füüsiliselt kinnitatud mingit antenni, mis saaks seal loksuda. Antenn on mootorajami küljes!!!!!!!!!!
Muidugi on DiSEqC juhtimisprotokoll (1.0, 1.1, 1.2, 1.3, 2.0 ...).
Eksitusse viis "loksub pann diseki otsas", millest järeldasin, et vist on tegemist karbikujulise lülitiga.
Ise kasutan lülitit DiSEqC 10x1 mootorajami protokolliga 1.2 aga 7 LNB ümberlülitamiseks multifeedis.
Aga ottokil on siiski mootorajam, mida juhitakse, jah, mootorajamitele sobiva protokolli DiSEqC 1.2 abil ja selle "diseki" otsa ega külge ei ole füüsiliselt kinnitatud mingit antenni, mis saaks seal loksuda. Antenn on mootorajami küljes!!!!!!!!!!
VAHHVA!
lõpuks saime ka asjast ja teineteisest õigesti aru!
lõpuks saime ka asjast ja teineteisest õigesti aru!