Muudetud:
NB Gemini server hetkel maas ja seal oli ka vanem versioon mis ei tööta TPS seisukohalt.
NB! ONLY FOR DB800 (possible also for DB7025 but not tested)!!!
Jep, mul samuti Vias*ti kanalitega see probleem. C*nal Digit*li ja kohalike võtmetega avatavate kanalite puhul seda viidet ei esine.rimas kirjutas:...aga Viasati kanalitel pärast kanalivahetust jupp aega ekraan must. Premiere peal seda jama pole...
Kokku tundub siiski jooksvat terve box, sest ka kõik teenused pangestuved (ssh, samba jne)miraaz kirjutas:Mitte vanema vaid uuema, ehk MGcamd 1.30d. Ma arvan, et sul ei jookse mitte box kokku vaid MGcamd ise. Nimelt kui 1.30c TPS AU lubada ja siis minna mõnele TPS kanalile siis MGcamd pangestub ja ei ava enam midagi ühelgi kanalil. Aitab ainult MGcamd restart ja hoidumast sattuma TPS kanalitele.
CCcam ei oska ju USB kaardilugejaga midagi peale hakata (mul ei jookse NewCS Dreamboxil) - seega mulle see soovitus ei sobi.miraaz kirjutas:Mis puutub aga Viasati siis soovitaks hoopis CCcam 2.09 sellejaoks kasutada.
Tundub, et ei tööta... vähemalt selle transponderi peal, kus vanasti uuendas, ta seda enam ei tee.marek kirjutas:Kas praegust töötab mcgamd 1.30 d versiooniga TPS? Mul nagu ei taha avaneda?
d versioon ei töötagi enam,veel vähem siis a.tiletand kirjutas:minul mgcamd 1.30a ka ei tööta, mis ajast ei tea