Zajebis.seston kirjutas:Läksin lihtsama vastupanu teed mööda. Päkkupi tõstsin ühest kohast teise.
Tõsta seda vigast back up-i aga rohkem ühest kohast teise, ehk sellisele image'le kuhu ta üldse ei sobigi...
Zajebis.seston kirjutas:Läksin lihtsama vastupanu teed mööda. Päkkupi tõstsin ühest kohast teise.
faas kirjutas:Kulla Sestonil kipuvad transpondrid iga kuu peale palgapäeva ära kadumaVahet pole mis image peal.
Vaata siis oma menüü settingud üle vahest seal midagi mäda või pane mõni vanem image peale kui sul nendega töötas korralikult.Kui ta sul satilt satile vahetades pilti ette ei too,siis vast diseq jamab,sitemal juhul on tüüner peetis.Mingit pluginat selle diseq häälestamiseks nüüd küll minuteada vaja pole.seston kirjutas:pole teist disqc-d võtta ja teine tüüner ei toeta 1.1 protot.Just on hakanud pihta uute imagetega see pull.
Miski plugin on ka olemas : Disqc tester aga kuis seda kasutada
Kui ma sat finderist sati signaali vaatan siis näitab ilusti ja lukustab ka ära.Otsides kanaleid aga samalt transpondrilt ei leia midagi.Käsitsi skänn leiab jälle.Menüüst vahetades satte siis ütleb ka vahest,et pole servist.Diseqc häälestuseks on miski plugin aga ei oska seda kasutada.
mismoodi? Äkki räägid ligemalt,et menüüst kus ja mida.faas kirjutas:Ma ise tegin nii kui lüliti lolliks ajas Gemini 5.1,8000 teemas sellest tiba juttu.
Panin committed sisendid samaks mis uncommitted kõigile peadele ja pole enam lolliks läinud (nädala on toiminud) .
Ei leidnud mina sellest teemast küll mingit selgitust :vedrumuhv kirjutas:http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=76&t=12575
Lisaks oleks soovitav seal natuke ka mõelda miks uncommited või commited ja mis järjestuses ja seda ilma tauruseta. Pea ei ole ainult juuste kandmiseks ja tauruse aurude hoidmiseks, hr Seston. Lisaks tasuks seal ülejäänud diseqc teemad silmaringi avardamiseks läbi lugeda.