Mis sul siis viga, aga mul on Sonymustkass kirjutas:Ainult Philips telekaga saab pilti nihutada ülesse-alla,vasakule-paremale,teiste mudelitega vist mitte,mina tõstan kogu pilti kui vaja ja kõik näha.

Mis sul siis viga, aga mul on Sonymustkass kirjutas:Ainult Philips telekaga saab pilti nihutada ülesse-alla,vasakule-paremale,teiste mudelitega vist mitte,mina tõstan kogu pilti kui vaja ja kõik näha.
Seda 510 proovi muuta. Aga, kui tahad, et uuendades su muudatus alles jääks, tuleb luua skin_user.xml.Filmix kirjutas:Ma kahtlustan, et seal skin.xml failis on õige koht see -
<!-- InfoBars -->
<screen name="InfoBar" title="InfoBar" position="fill" backgroundColor="transparent" flags="wfNoBorder">
<ePixmap alphatest="off" pixmap="PLi-HD/infobar/hd.png" position="0,510" size="1280,220" zPosition="-1" />
<panel name="InfoBarTemplate"/>
</screen>
Aga millist väärtust seal nüüd muutma peaksEi tahaks päris lampi katsetama hakata.
Selle 510 muutmine tõstab hoopis seda kirjade taga olevat musta (pooleldi läbipaistvat) tausta, mida ei tahakski tõsta, aga kirjad jäävad ikkagi alla servarimas kirjutas: Seda 510 proovi muuta. Aga, kui tahad, et uuendades su muudatus alles jääks, tuleb luua skin_user.xml.
Ise ma OpenPLid ei kasuta, aga oletan, et sama asi leidub ka seal.
Peamenüü > Seadistamine > Süsteem > Kasutajaliides > Ekraanigraafika asukoht
Seal peaks saama ekraanigraafikat liigutada üles ja alla, paremale ja vasakule. Muuta suurust ja läbipaistvust. Mõjub kõigele (ka menüüdele).
Nojahh, aga ega see siis ei tähenda, et sellega leppima peaksfaas kirjutas:Skin mis pole tehtud FHD paneelile, dream ei oska sobitada välimust vastavalt paneeli resole ehk kisub tiba piiridest välja kui paneel pole just FHD
Ära aja padafaas kirjutas:Kõiki
No selle skini kohta on nii palju jama kirjutatud, et mitte ei kutsu katsetamatigekala kirjutas:Mul oli see hd_glass 16, peaaegu 4 aastat DM800SE peal koos OpenPLi-ga.
Filmix kirjutas:Tuleb lihtsalt õige koht leida
Otsi PList see menüü üles ja liiguta inforiba kuidas soovid. Kusagil see on olemas, olen kunagi näinud.rimas kirjutas: Peamenüü > Seadistamine > Süsteem > Kasutajaliides > Ekraanigraafika asukoht
Seal peaks saama ekraanigraafikat liigutada üles ja alla, paremale ja vasakule. Muuta suurust ja läbipaistvust. Mõjub kõigele (ka menüüdele).
Menüü on läbi kammitud. No ei ole sellist kohtarimas kirjutas: Peamenüü > Seadistamine > Süsteem > Kasutajaliides > Ekraanigraafika asukoht
Otsi PList see menüü üles ja liiguta inforiba kuidas soovid. Kusagil see on olemas, olen kunagi näinud.
Kõik moonutajad on välja lülitatudrimas kirjutas:Veel parem, lülita oma telekast kõik ekraanimoonutajad, overscanid välja.
Selle muudatuse peale sai box väga kurjaksrimas kirjutas:Skin.xml-i mudida tuleb teisest kohast, ma enne ei süvenenud.
<screen name="InfoBar" title="InfoBar" position="fill"
Võid proovida <screen name="InfoBar" title="InfoBar" position="0,20"
See on õige koht muutmiseks, aga kas mõjub. pole aimugi.