FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
Re: FTA (vaba leviga) Eesti DVB-T
Mu meelest oli isegi otse-eetri pilt plastiliinisem kui tavaliselt ja tantsupeol andis puudulik bitikiirus ikka kenasti tunda. Eelmise suure peo salvestust sai USB pulgal osta, ehk seekord teevad ka.
Minul on Tantsupeo kontsert, rongkäik ja mõlemad Laulupeo kontserdid salvestatud Dreamboxi kõvakettale ETV HD pealt. Justkui ei saa kurta kvaliteedi üle!? Salvestised on loomulikult omaks tarbeks.
See plastiliinisus võib tulla odavast telekast, kus üritatakse lihtsalt läbi saada (see on minu isiklik arvamus, mis ei pruugi olla 100% tõde). Scott on siin ennem ka kurtnud asjade üle ETV HD pealt, mis tegelikult on täiesti OK. Järeldan, et süüdi on tema TV, mis ei oska õigesti seda HD ilu edasi manada. Minu telekas on kõik vinks-vonks!
See plastiliinisus võib tulla odavast telekast, kus üritatakse lihtsalt läbi saada (see on minu isiklik arvamus, mis ei pruugi olla 100% tõde). Scott on siin ennem ka kurtnud asjade üle ETV HD pealt, mis tegelikult on täiesti OK. Järeldan, et süüdi on tema TV, mis ei oska õigesti seda HD ilu edasi manada. Minu telekas on kõik vinks-vonks!
Minagi ju kirjutasin eelmises postituses, et ETV HD kanalil oli pilt ilus ja kena, kuid ERRi veebis järelvaatamise kvaliteet ei ole see, mis võiks olla. Pühapäevane kontsert oli ka suhteliselt väga hea pildiga, sest ETV HD sai muksimahus prioriteedi, ETV+ pilt oli kehvem.0000 kirjutas: 23:32, 06 Juul 2025 Minul on Tantsupeo kontsert, rongkäik ja mõlemad Laulupeo kontserdid ... ETV HD pealt. Justkui ei saa kurta kvaliteedi üle! ... Scott on siin ennem ka kurtnud asjade üle ETV HD pealt, mis tegelikult on täiesti OK. Järeldan, et süüdi on tema TV, mis ei oska õigesti seda HD ilu edasi manada. Minu telekas on kõik vinks-vonks!
Mida ma olen kritiseerinud, on see, et kui on sama saade mitmelt kanalilt korraga, siis on ETV HD võrdluses selgelt viimane. Näiteks Eurovisioni lauluvõistluse pilt võib sulle, 0000, ETV HD pealt väga kaunis tunduda, aga kui ma panen sama boksiga samas teleris mängima YLE TV1 HD, siis ETV oma ei kannata võrdluses YLEga mingit kriitikat. Kusjuures videostriimi kiirus on peaaegu sama. Võib-olla olen ma enda silmad ära rikkunud Eurovisioni 30 MBit/s satifeedi vaatamisega, mida ei anna võrrelda mitte millegagi, aga see annab tunnistust, et teleriga peaks siiski kõik vonksus olema.