dreambox 500s wifi

Kasutaja avatar
yess
Entusiast

dreambox 500s wifi

Postitus Postitas yess »

Tere !

Minul selline küsimus kas ja kuidas saada arvutiga dreamboxi läbi wifi ,
kui box on wifi ruuteri(Klient)taga, pc ja ruuter(Klient) on aga wifis ruuteris mis on (AP).
Boxil netiga ühendus olemas,
PC -ga ruuterisse(Klient) saab ka sisse WanIP-ga aga edasi ei oska.

ette tänades.!
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Re: dreambox 500s wifi

Postitus Postitas raivo »

yess kirjutas:Tere !

Minul selline küsimus kas ja kuidas saada arvutiga dreamboxi läbi wifi ,
kui box on wifi ruuteri(Klient)taga, pc ja ruuter(Klient) on aga wifis ruuteris mis on (AP).
Boxil netiga ühendus olemas,
PC -ga ruuterisse(Klient) saab ka sisse WanIP-ga aga edasi ei oska.

ette tänades.!
See pole kahjuks antud isendiga võimalik ... Natuke kallim riist on vaja soetada ...
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Kasutaja avatar
yess
Entusiast

Postitus Postitas yess »

kallima riistaga olek mul sama ühendus ma arvan, et siin vaja ruuterit ja boxi natuke seadistada
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

vedrumuhv kirjutas:See pole kahjuks antud isendiga võimalik... Natuke kallim riist on vaja soetada...
Sa mõtlesid selle ise välja või naine saunast tulles ütles ette?

yess, pane Dreamile mingi Access Point sabasse ja asi kombes.
Ntx see: http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=317" onclick="window.open(this.href);return false;
Muuseas, mul on üks selline üle, konfitud DHCP peale. Ainult pole töötavat toitejuhet/plokki.
Aga sinna sobib ideaalselt Linksys ruuteri oma.

Küsimus iseenesest ja võibolla ka kogu süsteem, on väga segaselt e(s)(h)itatud.
Viimati muutis tigekala, 22:53, 11 Mai 2009, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Ei.küsimus oli kas dreambox 500 töötab wifiga?Vastan EI tööta.Kuskil polnud küsimuses kirjas, et mingit lisa seadet vaja panna ja kuidas seda veel konfida.Ja oled sa Tigekala kindel, et selle konfimisega kasutaja yess ka hakkama saab?See ei ole mitte, et pistan dreami võrgu juhtme ja kohe töötab.Ja ka see võrgujuhe paljudele juba raketiteadus.Sorry kui sinu teadmisi Yess alahindan.
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Küsimus iseenesest ja võibolla ka kogu süsteem, on väga segaselt e(s)(h)itatud.

Seal polegi midagi konfida, kirjutasin ju, et on DHCP peal.
Pistab sappa, läheb vaatab Dreamist, mis IP sai... jne.
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Ehh Tigekala ...

DHCP,TCP,UDP,DMZ,PORT,IP.......wep,wpa,wpa2..... .... .... .......

Sa ilmselt vist väga palju tavainimestega ei suhtle ...... :D
Viimati muutis raivo, 23:08, 11 Mai 2009, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
yess
Entusiast

Postitus Postitas yess »

Ok proovin test moodi
box-lan kaabel-Linksys-----wifi--------Linksys--wifi--PC
ja soovin intrnet exploreriga Dreamboxi siseneda
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Wifi ruuterid vaja sul saada omavahel "kokku".Ehk see mis läheb dreami taha, peab saatjana töötama.Kõik wifi ruuterid seda ei toeta.Vajalik on Tigekala öeldud AP.Tark oleks igal juhul ühendus krüptida.Wep EI OLE krüpteering.Lisaks vaja lan parameetrid ap ja põhi ruuteri vahel kokku ajada.Kui tahad, et dream oleks võrgus ühe ja sama ip-ga, siis vaja asi veel staatiliseks ajada ...... see ei ole siu-sipsti teema ja eeldab elementaarseid teadmisi võrgust.
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

yess kirjutas:Ok proovin test moodi
box-lan kaabel-Linksys-----wifi--------Linksys--wifi--PC
ja soovin intrnet exploreriga Dreamboxi siseneda
kaks linksysi? omavahel suhtlevad kuidas, wifi? kas mõlemad on ap-d? kas erinevate provaiderite võrgus? kas erinevad välised ip-d? kas sellel linksysil kus driim karvapidi küljes on veel keegi karva pidi küljes?
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Eip.Asi on võimalik, aga see ei ole kerge.Kui ise matsu ei jaga, siis "patsiga" poiss hädavajalik.Sellest ka minu esialgne vastus - EI.Kui vähegi võimalik, siis ajagu võrgukaabel dm500-ni.

Valgekotkas: Võin sulle teema teinekord lahti seletada.Kuidas asi töötab ja kuidas see võimalik on.Tigekala on seda ilmselt lihtsalt foorumitest lugenud ja teab, et saab.Aga see ei ole algajatele.Muidugi palun kohe ka kergemat karistust, kui ma alahindan Tigekala teadmisi ja oskusi võrgunduses.Ei ole selle "hirmsa" kalaga veel reaalselt kohtunud. :D
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

vedrumuhv kirjutas: Valgekotkas: Võin sulle teema teinekord lahti seletada.Kuidas asi töötab ja kuidas see võimalik on.
tänan pakkumast aga tean isegi :P - ma esitasin lihtsalt mõned küsimused selleks, et aru saada ülesande püstitaja "ämblikuvõrgu" ülesehitusest :wink:

PS ... ma arvan, et Tige oskab ka piisavalt hästi võrgutamist nii kaabli kui kaablita :lol:
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

vedrumuhv kirjutas:Tigekala on seda ilmselt lihtsalt foorumitest lugenud ja teab, et saab.
Muidugi foorumitest, kus kohast siis veel?
Samuti loen foorumitest, et mul avaneb ca 80 HD kanalit 6-st eri paketist. Pilt
Bljää ja ma ise ei teadnudki... Loen aga foorumeid.
Mul töötas see Asus 5 sajase taga juba 5 aastat tagasi.
Viimati muutis tigekala, 00:06, 12 Mai 2009, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Miks arvate patsiga mees aitab?Minu kogemus usbi pulgaga joosta ühe pilli juurest teiseni ja Winis üht teist ringi kirjutada kui vaja siis jah.Mis sati asjandusse ja erinevaid süsteeme panna kokku sobima jne siis puuks ja mustauk :) äkki ma tean valesid mehi aga nii ta on.Krt isegi 1T ketast suutnud fat-i keerata polevat võimalik jne. :D ja mõningaid minu vidinaid kaevad nagu taevamannat ja imestavad kuis nii on võimalik ja üldse sobilikud patsid või muud sarnased tööks mitte loominguks. :D On kindlasti tarku aga ma pole kohanud selliseid ikka kas satinduses kodus või võrgutamises aga universaalset küll mitte,äkki valed sõbrad kes teab :D
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Tegu ju ikka tehnika foorumiga.Lihtsalt inimeste tase erinev ja iial ei tea mida keegi ju oskab või teab.Ja ma mitte paha pärast.Ja minu ajast (vabast) kahjuks mitte vähe, kulub just igatsugu lolluste ja muude teemade lahendamisele.Lihtsalt inimesed ei tea, pole kuulnud, pole näinud ...

Tigekala:Äkki annad mulle ka selle lingi kust nii täpset infi sinu kohta leida võib.Kiikaks ka korra sinna kui tohib.... :D
Vasta

Mine “>> Dreambox <<”