Mis siis on vahet vanakese PVR 800 ja uue 7020HD vahel?
1. Kiirus tegutsemises ja hammasrattaid näeb ikka väga väga harva. Boot on ikka väga kiire võrreldes vana 800-ga.
2. Suur displei, jah, see ei ole värviline aga sellest mul ükskõik ja vana 800 displeid oli vaja suure luubiga vaadata...

3. Image sai 1.6 kerneliga viimane originaal+gp3 ning see vist 3.2.2 ja sellega pole mingeid jamasid ning ärge ajage asju sassi 2.0 BETA tarkvaradega ja nendega on probleeme. Gemini 3-e peale ajamisega tekkis probleem ja kasutage OneStep Cam Feed Installer-it ning kõik paigaldub ok ning lisaks saate ka kõik cam-d mida hing ihaldab juurde. Tänud sulle faas...

4. Sat-i tuuner on tundlikum kui vanal 800-l. Jah, ma tean, see kõik on suhteline asi, aga kui ma pole kõige paremate tingimuste juures kunagi saanud amos satelliidilt üle 320 teenuse ja ma suva ilmaga tirisin uue dreamiga 390 teenust sisse sealt, siis ei ole tegu lihtsalt natuke suuremate numbritega kui vanal dreamil. Vanal dreamil näiteks kanal 2 kõikus 3.6-3.8db, uuel 4.4-4.6db vahemikus.
5. Uus dream on GIGASE FLASH mäluga ja te võite sinna mida iganes laiendusi installida ja ikka on ruumi sadades megades.

6. Erinevalt vanast dreamist, ei ole uuel mingeid probleeme xvid, avi failide mahamängimisel otse dreami kettalt ja subtiitritest srt võetakse valikul ilusti külge ning näitab vähemalt minule ok fondi ja suurusega. Minu test mkv fail (dusk till dawn) karmi bitratega ja korraliku audioga, ei tekitanud mitte mingeid probleeme ja mängis hetkega.
7. Uuel dreamil on lõpuks ometi normaalne ja korralik võrgukaart ja see on samaväärne kui arvutitel, ehk, kui kandid lan-s asju siis ei ole vahet arvutite ja uue dreami vahel ning lähevad asjad sellise kiirusega, nagu võrk lubab. Jutt siis 100MB võrgust.
8. Uuel dreamil on ka wifi ja see on minu silmis suur pluss ning ühtlasi ka kõige suurem miinus. Töötab see igati korralikult ja ei mingeid probleeme, aga see on G wifi kahjuks... Ehk lutti imema jah ok, aga näiteks vlc-ga striimima ja kaabelt asendama ta ei kõlba, failivahetus dreamiga ... on nii nagu ta on ja G wifi kiirusi te ju teate ise ka.
8. Maapealset dvb-t tuunerit hinnata ei oska, pilti näitab ok, freesinud ei ole, pilt on sisuliselt sama mis vanal 800-l pulgaga, aga selle erinevusega, et 7020HD näitab SNR-i. Ber oli ka juba pulgal olemas. Asi töötab ja töötab hästi.
9. Salvestamine töötab ok ja see töötas muidugi ka vanal dreamil samuti, vahe ainult selles, et vana kippus pooma kui oli mitmelt kanalilt korraga salvestus käimas, uuega pole probleeme ja ei saa arugi ning pane näiteks kas või terve dvb-t mux 1 korraga salvestama.

10. Voolutarve ...

11. Uus dream on suur ja ... ikka väga väga "jahe" sellega mis ma sama suurusega teiste riistade puhul näinud olen. Toiteka osa on soe ja ülejäänud osa tuuneri pinnast on ilmselt alla 30 C !!! Kraadinud teist pole ja hinnang põhineb käega katsumisel

12. Olen kogu aeg pidanud dreami dvd pleierit mõtetuks asjaks ..., eksisin ja ei oska seda vana dreamiga võrrelda, aga saatsin prooviks uue dreami kõvaketale suure dvd iso (dvd9) ja 7020HD mängis seda maha perfektselt isost ja väga hea kvaliteediga.

13. Pilli tagapaneelil on lisaks muudele ühendustele olemas ka toitelüliti ja kui asi koomas, ei pea pimesi toitejuhetmega majandama. Mardi jutu järgi on nii mõnigi vana dream 800 sedasi õhtule lastud, kuna kohe kõrval oli modemi pistikupesa auk.
See vist ka lühidalt nagu kõik ja äkki on kellegile sellest minu arvustusest uue tuuneri ostu otsustamisel abi ...

Raivo