Tänud guteminele.
AAF on Pli-põhine. Seda vidinat sinna küll ei tohi toppida.Henkka kirjutas:Ma ei tea, kas enda AAF OE2.0 imagele seda selga lasta?
Siiani kõik töötab seal väga kenasti.
Ei taha ju ise probleeme juurde tekitada.
Ja ... loll olla on loll küll... mul oleks kõigepealt vaja olemasolevast ning hästi töötavast imagest tekitada "full backup" et kui arendamisega midagi põhjalikult p...sse keeran, siis pärast jamas veendumist taastaks lihtsalt eelmise image nigu ta oli ja kogu lugu selle arendusega ..
Kuidas selline asi DM7020HD puhul käib???
USB pulk ( 8 GB) on rakendatud, eSATA mälu on nii et tapab...
Panen pildi ViX originaal skinist, teist ei tohi väljaspool BH kasutada.faas kirjutas:Rimas oleksin tänulik kui viitsiksid selle skriini inglise keeles panna ja lubad edasi saata
Tänud.
See võimalik ainult siis, kui DMM oma koodi jälle vabaks laseb või ise asja ära teeb. Praeguse seisuga on kahjuks nii. Kas kasutad Pli-põhiseid või enigma kiviaega jäänud DMM oma. Päris kõike vist ei anna pluginate peale üles ehitada.faas kirjutas:Tänan.
Tahaks kunagi näha, et teistel imagetel oleks kah selline valik olemas.ise ma teha ei oska ja nüüd väsitan teisi
Eile postitati OpenPli foorumis selleks sobiv tööriistHenkka kirjutas:mul oleks kõigepealt vaja olemasolevast ning hästi töötavast imagest tekitada "full backup" et kui arendamisega midagi põhjalikult p...sse keeran, siis pärast jamas veendumist taastaks lihtsalt eelmise image nigu ta oli ja kogu lugu selle arendusega ..
Kuidas selline asi DM7020HD puhul käib???