Korduvalt proovitud. Ei andnud mingit tulemust.faas kirjutas:Pista antenn teise auku ja otsi uuesti.
Lasin peale OpenATV ja kõik hakkas paugust tööle. Nüüd tuleb lihtsalt uue imagega harjuma hakata:)
Korduvalt proovitud. Ei andnud mingit tulemust.faas kirjutas:Pista antenn teise auku ja otsi uuesti.
Kuidas? Kas HD Glass-i saab?tigekala kirjutas:Sinna saad valida OpenPLi skini...
Mis ei lähe käima? Puldilt uuendamine, või DM ei käivitu enam?:)tigekala kirjutas:Ja OpenATV tuleb vähemalt nädalas korra uuendada puldiga, kui uuendad kuu aja pärast siis enam käima ei lähe.
Kas automaatset varundamist saab seadistada?tigekala kirjutas:Hiljem, kui kõik seadistatud siis oleks hea teha ka seadistuste varundamine...
1. Pluginad / Paigalda pluginaid / Skins... eks sa vaata ise, millised seal on.copraonu kirjutas:1. Kuidas ? Kas HD Glass-i saab ?
2. Mis ei lähe käima ? Puldilt uuendamine, või DM ei käivitu enam ?
3. Kas automaatset varundamist saab seadistada ?
3. Kuskohast ma automaatse varundamise seadistuse leian?tigekala kirjutas: 3. Hiljem kui juba varundatud, siis enam ei saa. Algul seadistad ära ja siis varundad käsitsi.
Kui unustan käsitsi uuendada, siis võib juhtuda selline stsenaarium, et kui tulen kuu aega kestvalt reisilt tagasi, siis alustan DM-i flashimisega?:)tigekala kirjutas:Seal polegi automaatset varundust, on ainult vaikimisi varundatavad failid, millega põhimõtteliselt pole teha midagi
Mälu kogus siin asjasse ei puutu kui samadel seadmetel teised imaged suudavad väga hästi toimetada kuid ei pidanud silmas siin ainult dm800 ega zerot vaid üldiselt. OpenATV'd olen isiklikult näinud täiesti tühja setupi puhul tõrkumas näiteks vu zero, mutant hd51, xtrend et10000, vu solo 4k, vu solo2 peal ja täiesti anomaalselt lihtsalt hakkab pangestuma või teeb seda aegajalt. Kõigil samadel seadmetel kas siis blackhole, pli, hdf või isegi vix toimetasid muretult. Ainsana olen enamvähem stabiilselt toimetavat atv'd näinud edision osmini peal kuid seegi aegajalt tahtis hard restarti...tigekala kirjutas:Võib olla siiski konkreetsemalt - millised need enamus seadmed on ?
Need enneveeuputuseaegsed, millel mälu pole ollagi nagu - DM800, Vu+ Duo, Vu+ Solo, Vu+ Uno, Vu+ Zero jne. ?
Jääb lihtsalt arusaamatuks, milleks härra Jaan Tatikas, siin üldse midagi kommenteerib või kuda ?red007 kirjutas:Jääb lihtsalt arusaamatuks milleks siia teha sellise praakvara kohta eraldi teemat.