usb

Kasutaja avatar
hanuurik
Uudistaja

usb

Postitus Postitas hanuurik »

Kas usb mälupulga abil oleks 7020-le võimalik võtmeid sisse laduda?Kuna dreami aadress suht netivaeses piirkonnas siis äkki õnnestuks selline lähenemine?
Kasutaja avatar
videomakk

Postitus Postitas videomakk »

kui sul on image usb peal ja see on suuteline kellegi sõbra dreamis ennast ylesse bootima siis saad seal selle töö ära teha. aga kahjuks pole usb ämber millega vett veetakse. nagu ma aru saan pole sul ka arvutit we? aga kui on siis saad keysi transada kas või floppy peal ja siis kaabel arvuti ja dreami vahele ja paned sisse
Kasutaja avatar
hanuurik
Uudistaja

Arvut ikka olemas ja mingi hirmaeglane dial up ka .Aga kas dial up-i modemist on tolku või kuhu ma selle kabla teise otsa torkan?Dreami pool nagu asi selge.
Kasutaja avatar
videomakk

hanuurik kirjutas:Arvut ikka olemas ja mingi hirmaeglane dial up ka .Aga kas dial up-i modemist on tolku või kuhu ma selle kabla teise otsa torkan?Dreami pool nagu asi selge.
dial upiga saad võtmed netist kätte, sikutad need arvutisse.
sul võrgukaart on või ainult modemi auk?
Kasutaja avatar
hanuurik
Uudistaja

Võrgukaart on ka olemas.
Kasutaja avatar
videomakk

hanuurik kirjutas:Võrgukaart on ka olemas.
nu siis võrgukaabli 1 ots võrgukaarti ja teine dreami ja tavalise smart ftp-ga saad yhenduse dreamiga. aadressiks IP (dreamist vaatad järele) user : root password: dreambox. vat kas sellise yhenduse puhul peavad kabla otsad keeratud olema ei tea. minul igal juhul võttis tavaline võrgujuhe dreamiga yhendust. ja keyd siis visata var/keys foldrisse
Kasutaja avatar
kadett99
Entusiast

Postitus Postitas kadett99 »

Peab olema niiöelda pööratud võrgukaabel siis toimib niikui peab.
Kui tahad ise nikerdada leiad abi siit
http://www.physic.ut.ee/instituudid/eft ... kaabel.htm
DM800-S; DM7000-S [36,0E 28,2E 19.2E 13.0E 9,0E 4.8E 0,8W]
Kasutaja avatar
toivo5
Edasijõudnu

Postitus Postitas toivo5 »

Kahe arvuti jaoks vajalik kindlasti pööratud otstega kaabel, ilmselt pole ka db ja arvuti vaheline ühendus erand.
Kasutaja avatar
videomakk

toivo5 kirjutas:Kahe arvuti jaoks vajalik kindlasti pööratud otstega kaabel, ilmselt pole ka db ja arvuti vaheline ühendus erand.
nu ei tea. ma yhendasin tavalise kaabliga ja sain yhenduse
Kasutaja avatar
haistag
Edasijõudnu

Postitus Postitas haistag »

no kablat saad ise ka nii pöörata kui kuskilt keskelt läbi lõikad ja siis miskite ühenduspulkadega uuesti pööratult ühendad . võrgukaabel kasutab aind 4 ja värvi ....roheline ja roheline/valge ja oranz ja oranz/valge .......kui keskelt lahti rebid siis pööratult pead ühendama oranz/valge ja roheline/valge omavhel ja roheline ja pranz jne

ühendused olgu muidugi korralikud muidu pärast võrk jupsib
Kasutaja avatar
hanuurik
Uudistaja

Kabla suhtes nüüd asi selge aga kas pikkus ka rolli mängib?Mul arvuti ja dreami vahe umbes 15 meetrit.
Kasutaja avatar
haistag
Edasijõudnu

Postitus Postitas haistag »

ei tia ...15m pole mingi näitaja ...miski 300m peal hakkab juba nii sumbuma et võib ära kaduda ...mul miski 60m endal ruuteri ja arvuti vahel ....ja midagi pole häda
Kasutaja avatar
toivo5
Edasijõudnu

Postitus Postitas toivo5 »

Kui kõik ühendused toimivad korralikult siis pole kabla pikkusel olulist tähtsust. Maapiirkondades ju naabermajad kõik praktiliselt kasutavad jagatud internetiühendust, 100m pikkune kaabel pole mingiks probleemiks. Lasin pööratud otstega võrgukaabli teha Mikromaailma boksis Tallinnas Mustika keskuses. Kindlasti teevad praktiliselt kõik arvestatavad arvutitega tegelevad firmad just täpselt nii pika kaabli kui vaja- tuleb tublisti odavam kui valmiskujul osta mingis kilepakendis
Foorumil
hexman
Õpetaja

Postitus Postitas hexman »

võtmed usb pulgale ja siis tuxbox commanderiga õigesse kohta milles probleem? ei mingeid juhtmeid jamamisi
Kasutaja avatar
videomakk

hexman kirjutas:võtmed usb pulgale ja siis tuxbox commanderiga õigesse kohta milles probleem? ei mingeid juhtmeid jamamisi
jajah paluks natuke põhjalikumat seletust ka inimesele. kus on see commander jne
Vasta

Mine “>> Dreambox <<”