Driimi scart...

Vasta
mixman
DigiTVfänn
Kontakt:

Driimi scart...

Postitus Postitas mixman »

Kas dreamboxil sellist võimalust pole siis, et vajutad puldilt mingit nuppu, siis lülitab tavalistele eesti kanalitele? Pli flubberiga oli see "text" nuppu all, aga isegi siis lülitas niimoodi , et pilt jäi mustaks, natuke virvendas, ja hädiselt tuli tv3-e häält tagant....
Isegi kui panen standby-sse siis on pilt must, jõle ebamugav on voodis olles, tahaks tv3-e näha, püsti ronida scart tagant kakkuda ja tagasi voodisse minna :D
Kasutaja avatar
heamees
Edasijõudnu

Postitus Postitas heamees »

sul midagi teleka setupiga mäda
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Re: Driimi scart...

Postitus Postitas tigekala »

mixman kirjutas:Kas dreamboxil sellist võimalust pole siis, et vajutad puldilt mingit nuppu, siis lülitab tavalistele eesti kanalitele? Pli flubberiga oli see "text" nuppu all, aga isegi siis lülitas niimoodi , et pilt jäi mustaks, natuke virvendas, ja hädiselt tuli tv3-e häält tagant....
Isegi kui panen standby-sse siis on pilt must, jõle ebamugav on voodis olles, tahaks tv3-e näha, püsti ronida scart tagant kakkuda ja tagasi voodisse minna :D
Ma olen sellist jama ennegi lugenud. Ka mulle tundub, et asi teleka set upis või scartis. Seal kus seda jama arutati saadi tulemus, et scarti 8ndale jalale tuleb mingi takisti vahele sügada... Ise pole küll sellist jama kunagi täheldanud.
Kasutaja avatar
greedy
Entusiast
Kontakt:

Postitus Postitas greedy »

driimil Setup>süsteemiseaded>A/V määrangud>Automaatne VCR lülimine linnuke maha

kui mitme scardipesaga telku, siis proovi erinevaid pesi, osadel on scardi juhtmispinge jalg ühendamata
Vasta

Mine “>> Dreambox <<”