pidi olema: root ja dreambox
kuid kaugemale ei pääsnud.
Ehk saaks asjatundlikke näpunäiteid.....

sund kirjutas:tekkis siis selline küsimus-kui vaadata avatud kanaleid,tuleb pilt ilusti läbi ruuteri jm. Kui kodeerituid, siis ei taha eritio kuidagi tulla,või hakkabh kakkuma.Netijuhtme pikkus kuskil 6meetrit tüüneri ja ruuteri vahel.4 meetrise kaabliga pilt olemas
Kuidas Sa katsetasid ? Kui DM500 ühendada otse arvuti emaplaadile integreeritud võrguadapteriga (eriti NVIDIA), siis ei pruugi korralikult (stabiilselt) toimida. Soovitav kasutada PCI võrgukaarti või panna vahele korralik Etherneti Switch.seltsimees kirjutas:see DB-500 on mingi õnnetu võrgukaardiga ja ega sealt püsivalt pilti üle võrgu eriti kätte ei saagi, ma ei tea äkki on erandeid aga olen katsetanud 4 erineva DB 500 ja mitte ükski neist ei jää korraliku võrgu pildiga tööle.
mesilane kirjutas:Kuidas Sa katsetasid ? Kui DM500 ühendada otse arvuti emaplaadile integreeritud võrguadapteriga (eriti NVIDIA), siis ei pruugi korralikult (stabiilselt) toimida. Soovitav kasutada PCI võrgukaarti või panna vahele korralik Etherneti Switch.seltsimees kirjutas:see DB-500 on mingi õnnetu võrgukaardiga ja ega sealt püsivalt pilti üle võrgu eriti kätte ei saagi, ma ei tea äkki on erandeid aga olen katsetanud 4 erineva DB 500 ja mitte ükski neist ei jää korraliku võrgu pildiga tööle.