DB 7000-S hdmi
DB 7000-S hdmi
Huvitav kas on võimalik db'le teha hdmi väljund? peaks ju pilt tunduvalt paranema?
Re: DB 7000-S hdmi
Anna minna!ottok kirjutas:Huvitav kas on võimalik db'le teha hdmi väljund? peaks ju pilt tunduvalt paranema?

Ja mida sa üksi selle hdmi-ga teed, ju tuleks ikka pilditöötlus ka vastavaks seada- Muidu tuleb välja nagu Kati, millel on LAN kaabli jaoks auk aga originaalsoftiga pole sellega midagi teha!
HDMI'st või DVI'st võid sa vabalt välja pumbata SD resoga signaali. Enamik satilt tulevat kvaliteetkama on 576p resol ja seal oleks kasu küll sellest kui 7000'e ülikehva video ja heli DAC vahelt välja jätta...

enamus ikka juba 720p annavad
ei ole spets,muidu poleks küsinud
minu õrnad algteadmised ütlevad,et scardi väljundisse läheb ju ditaalsignaal mis muudetud analoogiks aga hdmi jätab vahele digi signaali muutmise analoogiks ja telekas jälle vastupidi?
ja kas mitte telekal endal pole pildiprandus süsteem olemas?
lihtsalt mu telkul 2 hdmi sisendit,üks on kasutusel dvd mängijaga ja teise mõtlesin ühendada driimiga.
heli läheb mul niikuinii mõlemal-nii dvd kui driimi oma- mööda optilist võimendisse.
Küsimuse täpsustus oleks selline kas tehniliselt on võimalik hdmi väljund driimile külge joota/tinutada/keevitada ja kas on keegi proovinud seda ja kas on keegi kes sellega hakkama saaks?
ei ole spets,muidu poleks küsinud
minu õrnad algteadmised ütlevad,et scardi väljundisse läheb ju ditaalsignaal mis muudetud analoogiks aga hdmi jätab vahele digi signaali muutmise analoogiks ja telekas jälle vastupidi?
ja kas mitte telekal endal pole pildiprandus süsteem olemas?
lihtsalt mu telkul 2 hdmi sisendit,üks on kasutusel dvd mängijaga ja teise mõtlesin ühendada driimiga.
heli läheb mul niikuinii mõlemal-nii dvd kui driimi oma- mööda optilist võimendisse.
Küsimuse täpsustus oleks selline kas tehniliselt on võimalik hdmi väljund driimile külge joota/tinutada/keevitada ja kas on keegi proovinud seda ja kas on keegi kes sellega hakkama saaks?
Absoluutselt offtopic
ja vabandan Dreami foorumiruumi risustamise pärast,
aga siia juurde

ja vabandan Dreami foorumiruumi risustamise pärast,
aga siia juurde
sobiks ju ka ülimõnusalt ka heegeldadaottok kirjutas:...Küsimuse täpsustus oleks selline kas tehniliselt on võimalik hdmi väljund driimile külge joota/tinutada/keevitada ja kas on keegi proovinud seda ja kas on keegi kes sellega hakkama saaks?

ottok kirjutas:enamus ikka juba 720p annavad

- valgekotkas
- Admin
ottok kirjutas:enamus ikka juba 720p annavad

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
promill on o,ooo
kui ajan streaminfo segamini pikslite arvuga siis sry
igaljuhul isegi eestid 704x576
kas see pole siis pikslite arv?
ja pole mõtet kohe pahandada kui ma üritan kah targemaks saada

OIOIOIottok kirjutas:promill on o,ooo

need numbrid nagu 720p , 1080i jne näitavad pildi laotusstandardit (tõsi, pikslite arv tuleneb sealt küll mingil määral),
aga 720p tähendab progressiivlaotust 720 reaga. Vähelevinud formaat, aga SVT HD saadab just selles formaadis ja stuudiopildid on tõesti hea kvaliteediga

Kui on 1080i , siis see on 1080 interlaced ehk ülerealaotus.
See jutt siis HD kohta.
Kui nii, siis:ottok kirjutas:igaljuhul isegi eestid 704x576
Tavaline PAL signaal koosneb 625 reast, millest 576 kannavad informatsiooni pildi kohta (nähtav ala) - ehk siis horisontaalsete ridade arv. Reas võib olla punkte erinevalt, näiteks 352 või 704 (antud juhul) või veel midagi muud.
Seda 576-t rida võib laotada kas järjestiku 576P või siis poolkaadrite kaupa 576i,
viimasel juhul näidetakse esimses kaadris read 1,3,5,7 jne ja teises (järgnevas) 2,4,6,8 jne.
NTSC signaal koosneb 525 reast, millest 480 kannavad infot pildi kohta. Kui nüüd veidi ajusid liigutada, siis saab ilmselt aru, kus kohast on pärit nende plasmaekraanide tehnoloogia, kus ridade arvuks oli 480. Ilmselt võib sama järeldada ka fotokate videovõimaluse kohta.
tänud,selle kohapealt targem nüüd
aga hdmi teema jäigi lahtiseks.....
aga hdmi teema jäigi lahtiseks.....

DB700 signaaliprose on STB04500. a/d muundi on seal signaaliprose sees ja digisignaale välja ei tule. digisignaalide kättesaamiseks ja ilma analoogkujuta otse hdmi-ks konvertimiseks tuleks DB-le uus sisu sisse panna. see oleks kordades kallim, kui hdmiga stb osta.
tänud monster!
sellega teema ammendatud-vaatame edasi scardi kaudu. ja jääme ootama uut ja head db'd millel hdmi ja mis oleks ka sama hea kui 7000
sellega teema ammendatud-vaatame edasi scardi kaudu. ja jääme ootama uut ja head db'd millel hdmi ja mis oleks ka sama hea kui 7000
Dream laseb scardi kaudu ka komponenti ja ka komposiiti välja, pluss rgb ja s-video. Vali, mida tahad, ainult Dreami menüüs pead asjad paika panema!