DM7025 + DVD mängija...

Vasta
Kasutaja avatar
r2pakas
Edasijõudnu

DM7025 + DVD mängija...

Postitus Postitas r2pakas »

Probleem selles, et panin oma dreamile (DM7025) DVD mängija külge, aga näe krt DVD filme ta küll mängima ei hakka. Kui Blue Panel´ist Device Setingute ja sealt CD/DVD võtta, siis näitab küll DVD pealkirja, aga mängima ma küll plaati panna ei oska. Sai dreamile ka DreamDVD 0.82a peale lastud (tean, et mõeldud hoopis DM 70x0'dele), aga ka see ei käivitanud plaati. Mida pean tegema, et oma DM7025'ga saaksin DVD plaate vaatama hakata?

Tänud ette ;)
Kasutaja avatar
r2pakas
Edasijõudnu

Re: DM7025 + DVD mängija...

Eks arvata oli, et üks keeruline värk... ei saa mina hakkama ja ei saa ka keegi teine ;)..
Kasutaja avatar
r2pakas
Edasijõudnu

OK, pusisin pisut ise selle DVD värgiga. Läbi automountimise sain mediaplayeriga DVD sisu ette ehk need *.vob failid nähtavale. Neid faile mediaplayer kahjuks näitama ei hakka. DVD ROM võtab küll kiiruse üles nagu hakkaks midagi plaadi pealt lugema, aga pilt jääb mustaks ja film jooksma küll ei hakka. Äkki oskab keegi nüüd mind aidata, et kuidas ma oma dreami *.vob faile näitama saan panna?
Kasutaja avatar
r2pakas
Edasijõudnu

Yesshh! Sain asja tööle... tuli lihtsalt uus image peale lasta ja sealt Dream DVD plugin tõmmata ning asi toimib. DVD filmid jooksevad ideaalselt.
Vasta

Mine “>> Dreambox <<”