DVB subtiitrid DM800 enigma2 puhul

Vasta
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

DVB subtiitrid DM800 enigma2 puhul

Postitus Postitas Henkka »

Küsimus DM800 kasutajatele -
kui salvestate näiteks Canal Digital HD pealt filmi, kus on DVB subtiitrid, kuidas neid subtiitreid pärastisel filmi vaatamisel saab näha?

Olen aru saanud, et DM800 on kõik need võimalused täielikult olemas (HD salvestus kõvakettale ja DVB subtiitrid).
Kasutaja avatar
kain
Tegija

Re: DVB subtiitrid DM800 enigma2 puhul

Postitus Postitas kain »

Henkka kirjutas:kui salvestate näiteks Canal Digital HD pealt filmi, kus on DVB subtiitrid, kuidas neid subtiitreid pärastisel filmi vaatamisel saab näha?
Täpselt samamoodi nagu hetkel eetris oleva saate puhulgi: põhimenüüs on subtiitrite määramiseks eraldi valik.
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

Postitus Postitas Henkka »

Täpsustan oma küsimust - kas DVB subtiitrid Canal Digital HD filmi puhul ikka salvestuvad kettale ja on pärast soovi korral filmi uuesti vaatamisel vabalt esile kutsutavad?
Kasutaja avatar
kain
Tegija

Postitus Postitas kain »

Henkka kirjutas:Täpsustan oma küsimust - kas DVB subtiitrid Canal Digital HD filmi puhul ikka salvestuvad kettale ja on pärast soovi korral filmi uuesti vaatamisel vabalt esile kutsutavad?
Kontrollin õhtul üle, kui mõni film tuleb.
Kasutaja avatar
kain
Tegija

Postitus Postitas kain »

Henkka kirjutas:Täpsustan oma küsimust - kas DVB subtiitrid Canal Digital HD filmi puhul ikka salvestuvad kettale ja on pärast soovi korral filmi uuesti vaatamisel vabalt esile kutsutavad?
Jah, nii see on.
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Ma võin eksida aga minu meelest salvestatakse kõik mis transpondrilt tuleb kõik audiod jne.Ma kahjuks ei ole kodus praegult ja ei saa kontrollida aga ma enda pilliga(Van) ei ole märganud küll mingit vahet kas satilt või kõvakalt ikka audio valik ja subika valik olemas.Ja täitsa loogiline muidu peaks salvestus valikutes olema kas DD või Stereo millised subikad jne. :) Paistab Katile vilesid juurde tulnud.Vabandan Henkka ees kuna küsimus oli DB meestele.Jõudu :)

Täna siis 26.09 sain kontrolida tõesti salvestab kõik audiod ja subikad mis tulevad.
Kasutaja avatar
raivo
Digivanake

Postitus Postitas raivo »

Ei ole küll päris teemasse, kuid kas on võimalik muuta tuxteksti subtiitrite värvi, fonti ja positsiooni ekraanil?Selle 2sub nimelise pluginaga on lood hetkel nagu on.Parem mitte kasutada.
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Vasta

Mine “>> Dreambox <<”