Täiesti valesti aru saadud.valgekotkas kirjutas:ehk siis üle võrgu failide mängitamine suht lootusetuvõi sain valesti aru
tolli ei pidanud maksma?rempsel kirjutas: ise ostsin otse tootjalt umbes 3300 EEki ja 3 nadalat.
Toll on 0%, kuid lisandub KM ning kui ise ei viitsi tollida, siis minule tegi DHL vist 237 eeku eest tolli ära.antonio1 kirjutas:tolli ei pidanud maksma?rempsel kirjutas: ise ostsin otse tootjalt umbes 3300 EEki ja 3 nadalat.
Ma tellisin 24 okt., pole veel kohal.
PCH ei näe sul koduvõrku? Proovi näiteks workgroupi nimi panna samaks, mis su kodusel võrgul on.antonio1 kirjutas:Nüüd küsimused neile, kes juba kasutavad:
1. Kuidas selle koduses võrgus arvuti välja jagatud kettalt filme näitama saab panna?
Arvutitel XP pro ja kaks xp arvutit saavad kasutada üksteise kettaid koduses võrgus. seega koduvõrgu seaded peaks ok olema arvutitel.
Saab. Sata ketas läheb sinna. See minuarust see suurim võlu seal ongi. Tirib torrentid ise kohale ja teeb muud nalja2. Sinna vist saab kõvaketta ka sisse panna? Saab? Kas tavalise lauaarvuti oma?
NAd saadavadki u kahe nädala tagant laari välja. Siin saad silma peal hoida, millal välja saatma hakatakse http://www.networkedmediatank.com/forum ... php?fid=15" onclick="window.open(this.href);return false;antonio1 kirjutas:Nii, minu popcorn jõudis ka kohale.
Infoks neile, kes tellida plaanivad:
1. tellisin kodulehelt 24okt. Reaalselt hakati liigutama siis, kui olin 10nov. meili saatnud küsimusega et kaua läheb. Hiinast eestisse tuli UPS logi vaadates 2 päevaga. Kätte sain 13nov. Niiet tasuks võibolla u nädalajagu peale tellimist üle küsida, saab ehk rutem.
Mul läks kokku 3758, pill pluss postikulu oli väiksem kui sul. muud hinnad olid samad.antonio1 kirjutas: 2. Kulud. Pill ise pluss postikulu 3254- SEB virtuaalkaardiga tasudes. Eestis veel impordi käibemaks 576- ja tollivormistuse teenustasu 236- otsa. Niiet kokku siis 4066 eeki.
2. Sinna vist saab kõvaketta ka sisse panna? Saab? Kas tavalise lauaarvuti oma?
Jupitatud torrentid pakib üheks tervikuks lahti ka? Kas subclubi ka külastada oskab? Torrentite allalaaadimine on vist võimalik ainult juhul kui tal oma ketas sees või USB-iga järgi?Saab. Sata ketas läheb sinna. See minuarust see suurim võlu seal ongi. Tirib torrentid ise kohale ja teeb muud nalja
Iseenesest mitte. Mingid kolmanda partei softid on selle jaoks a pole ise katsetanud.antonio kirjutas:Jupitatud torrentid pakib üheks tervikuks lahti ka?
Ma pole kindel et su küsimusest aru saan. Paljudel mkv konteineritel on subtiitrid sees juba. Muu tuleb manuaalselt juurde tirida.Kas subclubi ka külastada oskab?
Ainult sisese kettaga töötavad torrentidTorrentite allalaaadimine on vist võimalik ainult juhul kui tal oma ketas sees või USB-iga järgi?
Kui sul on A-110 siis läheb sinna sisse SATA ühendusega ketas. Ja vaata, et oleks vaikne ketas sest kettamüra on üllatavalt palju kosta.Ehk mõni link konkreetsele kettatüübile, ei julge umbes soetada.
Pistik on masina sees, kaablit pole vajakas mingi kaabel on ka vaja ketta ühendamiseks seal sees või on see seal olemas?
Kas subclubi ka külastada oskab?
Eesti keelset tiitrit ma pole kohanud veel torrentiga kaasas, seda sealt sc-st otsingiMa pole kindel et su küsimusest aru saan. Paljudel mkv konteineritel on subtiitrid sees juba. Muu tuleb manuaalselt juurde tirida.
Eestikeelseid subtiitreid pole ma tõesti kohanud.antonio1 kirjutas:Kas subclubi ka külastada oskab?Eesti keelset tiitrit ma pole kohanud veel torrentiga kaasas, seda sealt sc-st otsingiMa pole kindel et su küsimusest aru saan. Paljudel mkv konteineritel on subtiitrid sees juba. Muu tuleb manuaalselt juurde tirida.
Mul popcornil pole hetkel kõvaketast sees, workgroup'i saab määratleda vist ainult siis kui ketas sees.smr kirjutas:PCH ei näe sul koduvõrku? Proovi näiteks workgroupi nimi panna samaks, mis su kodusel võrgul on.antonio1 kirjutas:Kuidas selle koduses võrgus arvuti välja jagatud kettalt filme näitama saab panna?
Arvutitel XP pro ja kaks xp arvutit saavad kasutada üksteise kettaid koduses võrgus. seega koduvõrgu seaded peaks ok olema arvutitel.