Ajutiselt vabad kanalid
- tsaarsataan
- Entusiast
Re: Ajutised vabad kanalid
leedukad ja lätlased ka lahti.
110cm Triax 08W,5E,13E,19E Dreambox dm500-s..KWorld (DVB-T 380U).
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
Ikka CRT.matu37 kirjutas:mis telekas sul on?? kui crt siis vahet polegi eriti, lcd või plasmaga on ikka suur vahe
CRTga ei tee jah eriti pildil vahet, aga moodsamate ( loe: lcd,plasma, projektsioon) telekatega on pilt ruudukesi täis, eriti hull on eliuuuni iptv'ga.
Ei ole nagu erilist vahet(ütleme nii et mina vahest aru ei saanud),kas Sirius või Elioni digi Tv,võrdlesin ainult Tv 3 pilti,sa vaata parem mis kvaliteediga lätlaste Tv 3 on,minu meelest küll palju s_ _ _m pilt kui meie Tv 3matu37 kirjutas:CRTga ei tee jah eriti pildil vahet, aga moodsamate ( loe: lcd,plasma, projektsioon) telekatega on pilt ruudukesi täis, eriti hull on eliuuuni iptv'ga.

AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

lätlaste tv6 on ka pääris kole. ehh mis sa teed kui esivanemad olid neil kilpkonn ja eesel.
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
LTV7'st rääkimata... Ka selle pildikvaliteet ei avaldanud just muljet...matu37 kirjutas:lätlaste tv6 on ka pääris kole. ehh mis sa teed kui esivanemad olid neil kilpkonn ja eesel.
Ära aja jama.Elionil on neist parim pildikvaliteet.matu37 kirjutas:CRTga ei tee jah eriti pildil vahet, aga moodsamate ( loe: lcd,plasma, projektsioon) telekatega on pilt ruudukesi täis, eriti hull on eliuuuni iptv'ga.
Kas etv kanal2 tv3 ja kanal6 peaks näitama ka ilma vaatajakaarita?
Sati pealt kindlasti mitte, need kanalid on vabad maapealses digilevis.
ziege kirjutas:Sati pealt kindlasti mitte, need kanalid on vabad maapealses digilevis.
Haige värk
eelmine nädal olid vabad ka SAT-i pealt Eesti kanalid, vahepeal ei olnud ja eile öösel olid jälle vabad, täna polnud...
aga mis värk Premierega on, mul nagu enda arvates pole mingit kaarti sees, kuid näen vist kõiki Premiere kanaleid(~20tk), kas need siis vabad?
aga mis värk Premierega on, mul nagu enda arvates pole mingit kaarti sees, kuid näen vist kõiki Premiere kanaleid(~20tk), kas need siis vabad?
Kingin igale sülearvuti ostjale äriklassi PC komplekti koos LCD monitoriga
http://www.laptopid.ee" onclick="window.open(this.href);return false; on täpsem info
http://www.laptopid.ee" onclick="window.open(this.href);return false; on täpsem info
- tsaarsataan
- Entusiast
wirx kirjutas:eelmine nädal olid vabad ka SAT-i pealt Eesti kanalid, vahepeal ei olnud ja eile öösel olid jälle vabad, täna polnud...
mis tüüner sul on muidu?
110cm Triax 08W,5E,13E,19E Dreambox dm500-s..KWorld (DVB-T 380U).
ipbox 900
Kingin igale sülearvuti ostjale äriklassi PC komplekti koos LCD monitoriga
wirx kirjutas:eelmine nädal olid vabad ka SAT-i pealt Eesti kanalid, vahepeal ei olnud ja eile öösel olid jälle vabad, täna polnud...
Vabad oldi mtv-id ja kõik 6 ja 3 ka, isegi viasatsport tuli läbi
#
Viimati muutis andres66, 19:01, 26 Aug 2009, muudetud 1 kord kokku.
#Vu+Duo4K#Dreambox DM920#RockTek GX1#Nokia 8010 Streaming Box#RockTek GT1#TechniSat DIGITRADIO 143-v3#SDRplay RSPdx#Yamaha RX-V6A
#SAT-TV- 80E, 56E, 45E, 42E, 36E, 28.2E, 23.5E, 19.2E, 16E, 13E, 9E, 4.8E, 0.8W, 30W#
#SAT-TV- 80E, 56E, 45E, 42E, 36E, 28.2E, 23.5E, 19.2E, 16E, 13E, 9E, 4.8E, 0.8W, 30W#