Rääkige, kuda nende dreamide pildikvaliteet ka on? Pole ise oma silmaga ühegi dreami pilti näinud, aga plaan mingi dream soetada ja seepärast uurin. Kas dreami eri mudelite pildikvaliteet on ka erinev? Tuntumatest tüüneritest olen ise kasutanud ja pildikvaliteeti võrrelnud vaid viasati tüüneritel - Thomson DSI4200, Pace DS230NV, Nokia 9780S ja Humax VACI 5350. Seega oleks teretulnud eelkõige nende inimeste hinnang, kes oskaks võrrelda dreamide pildikvaliteeti mõne nimetatud tüüneri pildikvaliteediga

Enda subjektiivne hinnang loetletud tüünerite pildikvaliteetide kohta oleks järgmine - Thomson, Pace ja Nokia näitavad minu arust täpselt võrdväärselt teravat ja korralikku pilti. Humaxi pilt on aga natuke nagu silutud ja teravust on vähem, kui eelpool nimetatud tüüneritel. Mõnele võib muidugi meeldida rohkem Humaxi pilt, aga ise eelistan teravamat pilti. Võrdlusse võib kaasata ka AB IPBox 900 HD pildikvaliteedi, kuna mul on ka see võimaliku ostuna kaalumisel. Loomulikult ei tasu võrrelda HD ja SD piltide kvaliteeti

Huvitaks just ühe ja sama SD kanali pildi vahe erinevatel tüüneritel. Foorumis vanematest teemadest nagu ei leidnud sellist konkreetset piltide võrdlust