CCcam.cfg seadistamine?
CCcam.cfg seadistamine?
Kuna täiesti võhik, siis isegi otsing ei anna siin miskit konkreetset vastust sellele küsimusele(tundub, et ei oska otsida vist).Karbiks on DM500, peale panin gemini 4.2.0 ja CCcam 2.0.10.Kaks pead, mis on suunatud 13E ja 5E.Praegu ei ole CCcam.cfg failis miskit muudetud ja näha pole peale mõne vaba kanali mitte miskit peale sitavata, see jookseb originaal kaardiga.Küsimus siis, kuidas peab seal konfima, et veel miskit näeks 13E ja 5E pealt?Kui siin leidub keegi, kes viitsiks õpetada, siis PM, kuna avalikult ei taha sellest keegi rääkida.
Re: CCcam.cfg seadistamine?
seal polegi vaja midagi muuta!!!!!! see peaks olema avalik info
Mis sul asub /var/keys kaustas?
Vahetasin CCcam 2.0.9 tagasi ja enam ei jookse kokku.
Hoiatus CCcam 2.0.10 kasutamisel, vähemalt Newnigma 2.2.1 DM800 imagega hakkas mu DB800 mõnele Polsati kanalipeale minnes kokku jooksma. Sarnane viga oli kui kasutasin subtiitri plugina mingit versiooni vanemal imagel (siis jooksis TV1000 peale minnes kokku).peale panin gemini 4.2.0 ja CCcam 2.0.10.
Vahetasin CCcam 2.0.9 tagasi ja enam ei jookse kokku.
Viimati muutis miraaz, 16:20, 13 Nov 2008, muudetud 1 kord kokku.
- valgekotkas
- Admin
... eks seal tal tühi So.tC.m.key olemiraaz kirjutas:Mis sul asub /var/keys kaustas?

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
tühi ikkavalgekotkas kirjutas:... eks seal tal tühi So.tC.m.key olemiraaz kirjutas:Mis sul asub /var/keys kaustas?... see tuleks asendada mõne kobedama S.ftCa..key ga

Äkki siis paneks sinna midagirotciv kirjutas:tühi ikkavalgekotkas kirjutas:... eks seal tal tühi So.tC.m.key olemiraaz kirjutas:Mis sul asub /var/keys kaustas?... see tuleks asendada mõne kobedama S.ftCa..key ga

Nojahh, paneks, aga kuna pole peab märjana läbi ajama.miraaz kirjutas:Äkki siis paneks sinna midagi. Saab puhtam ja kuivem tunne
väike vihje satandream.com seal otsi seda võlusõna...
mul paneb dream digital+ kanalite peal ( 19,2E ) pange....MIKS; dreambox 500s, CCcam 2.0.9 , installitud g-sub2.07.13
1. Lase g-sub mahaaandrees kirjutas:mul paneb dream digital+ kanalite peal ( 19,2E ) pange....MIKS; dreambox 500s, CCcam 2.0.9 , installitud g-sub2.07.13
2. Restart
3. Kui aitas otsi teine versioon (ka vanem võib olla lahenduseks)
3b. Kui polnud tolku korda teiste pluginate mahavõtmisega kuni vea leiad.
Olen ka täheldanud, et subtiitrite kasutamisel teinekord masin jookseb kinni....
lasin G-SUBI MAHA, installisin uuesti sama VERSIOONI, RESTART JA probleem lahendatud 

Viimati muutis aandrees, 20:40, 15 Nov 2008, muudetud 1 kord kokku.
Kustutatud.
Viimati muutis Zuumbox, 13:47, 16 Nov 2008, muudetud 1 kord kokku.
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Minu poolt suured tänud kõigile abistajatele, mured lahendatudrotciv kirjutas:Kuna täiesti võhik, siis isegi otsing ei anna siin miskit konkreetset vastust sellele küsimusele(tundub, et ei oska otsida vist)...............

kas nüüd on parem?Zuumbox kirjutas:Tore on, aga foorumi reegleid lugesid? Mis punkt 6 ütleb