Mis ongi nii et ainuke kanal kes meilile suvatseb vastata on Kanal2.
TV3 käest saab kh parimal juhul vastuse kätte spammilaviiniga aga ülejäänud (eriti etv) ei suvatse mitte kuidagi vastata.
Et keegi üldse loeb kh meile v6i mis?
Kirjavahetus eesti telekanalitega
- tsaarsataan
- Entusiast
Re: Kirjavahetus eesti telekanalitega
kokku123 kirjutas:Mis ongi nii et ainuke kanal kes meilile suvatseb vastata on Kanal2.
TV3 käest saab kh parimal juhul vastuse kätte spammilaviiniga aga ülejäänud (eriti etv) ei suvatse mitte kuidagi vastata.
Et keegi üldse loeb kh meile v6i mis?
Mis sa selle jutuga öelda siis tahad.Kirjutasid neile midagi w?karta on et nad ei viitsi igale lollile vastata,et mis ja kuna hakkab mingi lambi seebika teine hooaeg hooksma ja nt kas see film kunagi tuleb tv-sse jne.Televisiooni postkasti tuleb ikka julmalt neid kirju ma arvan kes neile kõigile mõtetutele küsimustele jõuab vastata,.Pealegi ei tea kas need kirjad sinna üldse jõuavad.Ei saa nagu aru millest selline teema.Kirjuta siis kui oled neile kirjutanud ja mis teemal.Tahaks väga teada mis see huvitav asi oli,et sa neile kirjutama pidid ja vastust ei saanud.
110cm Triax 08W,5E,13E,19E Dreambox dm500-s..KWorld (DVB-T 380U).
Mind näiteks huvitas, miks on tehniline kvaliteet nii s**t?tsaarsataan kirjutas:Tahaks väga teada mis see huvitav asi oli,et sa neile kirjutama pidid ja vastust ei saanud.
miks te raiskate oma aega sellist asjade peale???
sellest ei muutu kolbigi kui te neile kirjutate.
sellest ei muutu kolbigi kui te neile kirjutate.
aga kui mitte kirjutada, kas siis on paremad šansud muutusteks?
Soovin saada (sümboolse tasu eest) väikest SAT-TV offset antenni
ega nad eriti paremaks ei lähe 

Kokku123, räägi, mida küsisid? Kas - Kus kohast lapsed tulevad?
Ja K2 vastas - Sealt, kuhu neid suureks saades saadetakse?
Ja K2 vastas - Sealt, kuhu neid suureks saades saadetakse?

Olen ka korra ETV-le kirjutanud. See oli vist nii umbes pool aastat tagasi, kui soovitasin, et võiksid näidata ühte head dokumentaalfilmi, mida ise olin mujalt näinud. Tegin pika ja asjaliku kirja, püüdsin põhjendada, mille võrra see Eesti televaatajat rikastada võiks jne. Tulemus: siiani pole mingit vastust. Enam ma neile ei kirjuta, teiste telekanalitega Eestis pole kogemusi. 

jõulud tulemas. Kirjutage parem jõuluvanale, et äkki tooks jõuludeks n3 võtmed ja emu. sellest rohkem kasu kui Eesti telekanalitele kirjutada.