Vaat see tekst jõudis mulle 100%liselt kohale…. Eile proovisin seda lahendust ja salvestus üldjuhul ka toimis. Jäävad veel lahendada teisejärgulised küsimused.Sombi kirjutas:Ma ei saa aru miks sa nii ei proovi. Miks on üldse vaja box telekasse ühendada? Pane dvd telekasse ja box salvestajasse, proovi mõlemat boxi pesa ja näpi ka sisendi valiku nuppu. Kui saad pildi, saad ka salvestada ja kui hakkad salvestust vaatama, lülitatakse automaatselt boxi pilt välja.Sombi kirjutas:Üks võimalus on veel: box-> dvd av2; dvd av1-> telekasse. Kumb boxi scartpesa parem on ei oska öelda, proovimise asi. Selle ühendusega peab raudselt pildi telekasse saama ja ka salvestada. Miinuseks peab dvd olema sisselülitatud teleka vaatamisel kuna boxist tulev signaal läbib enne telekasse jõudmist ka dvd salvestajat.
Digisaadete salvestamine DVD salvestajaga
Re: Digisaadete salvestamine DVD salvestajaga
See skeem oli mulle nii üllatav, et läks aega, et taibata, et saan selle idee ka oma juhtumis läbi proovida, jättes zoomboxi lihtsalt mängust välja. Niisiis, eile proovisin selliselt seadmed ühendada ja salvestus kohe ka toimis…tonuj kirjutas:mul töötab selline kooslus:
Elioni Aminobox -> Ext2 scart DVD salvesti Ext1 scart <- scart2 Zuumboks scart1 -> telekas
Tundub, et väga avarad võimalused oled loonud. Mõnda kohta siiski täpsustaksin...tonuj kirjutas: Saab salvestada nii Elioni IPTV kui ka Levira DTTV-d kui ka kolme analoog kanalit antennist. ....
Kui salvestad IPTV-lt ühte kanalit, siis saad vaadata ainult IPTV sama(salvestatavat) kanalit või on võimalik vaadata ka mõnda teist IPTV kanalit?Kui salvestan IPTV-d siis samal ajal saab vaadata telekaga kas IPTV-d, DTTV-d või analoogkanaleid.
Salvesti Scart-pesad on kinni (amino ja zoombox), seega ühendus teise telekaga on muul viisil?Praegult on teine telekas DVD salvestaja AV väljundis ja saab vaadata IPTV-d või DVD-d siis kui esimese telekaga vaadatakse DTTV-d.
Mis need loop nupud on?Nii DVD salvestajal kui ka zuumboksil jooksevad scart-id väljalülitatud asendis läbi ja üks kõik mis riist sisse lülitada on telekal pilt ees. Lisaks on ka loop nupud mis lasevad sisselülitatud asendis scart-i läbi joosta.
Loodan, et nüüd on. Ja kui ei ole, püüan ikka pingutada…elit kirjutas:SCART-de kaudu ahel-ühenduse loogiline põhiprintsiip on see, et kui tööseisundisse on lülitatud telerile lähemal-olev seade, siis kaugemal-oleva seadme pilti ei saa teleris vaadata, kuna ei saa ju üheaegselt edastada ühtede ahelate kaudu kahe erineva AV signaale. Peaks olema arusaadav..
Aga igal juhul kihvt, et teadjamad viitsivad ikka siin foorumis selgitustööd teha. Suured tänud kõigile! Sisuliselt sain ma ju oma probleemile lahenduse.
Kummaline lugu, mul ei pea DVD olema sisse lülitatud, et vaadata teleka saateid. Mis seda võiks tingida? On's mu DVD salvesti mingi eriline? Ühendusskeem on just see sama.Sombi kirjutas: Üks võimalus on veel: box-> dvd av2; dvd av1-> telekasse. Kumb boxi scartpesa parem on ei oska öelda, proovimise asi. Selle ühendusega peab raudselt pildi telekasse saama ja ka salvestada. Miinuseks peab dvd olema sisselülitatud teleka vaatamisel kuna boxist tulev signaal läbib enne telekasse jõudmist ka dvd salvestajat.
Elioni IPTV-l mahub tavaliselt ainult üks kanal korraga tulema. Lisaks saab tellida Elionilt laiema riba (25.- kr/kuus) siis mahub kaks kanalit ära ja saab ruuterile taha ühendada kas teise aminoboksi või vaadata arvutist. Olen ka praegult vaadanud arvutist teist kanalit aga kipub hakkima.James kirjutas:Kui salvestad IPTV-lt ühte kanalit, siis saad vaadata ainult IPTV sama(salvestatavat) kanalit või on võimalik vaadata ka mõnda teist IPTV kanalit?
AV (Audio L/R ja CVBS) väljundi kauduPraegult on teine telekas DVD salvestaja AV väljundis ja saab vaadata IPTV-d või DVD-d siis kui esimese telekaga vaadatakse DTTV-d.James kirjutas:Salvesti Scart-pesad on kinni (amino ja zoombox), seega ühendus teise telekaga on muul viisil?
Loop nupp (Zuumboksil TV/STB) laseb scart-idest signaali läbi joosta vaatamata sellel mida boks teeb. Näiteks saad Zuumboksi AV väljundist vaadata ühte kanalit aga scart-ist jookseb läbi oopis teine signaal. DVD salvestab kas antennist või AV sisendist ühte signaali aga scarti-st jookseb läbi teine signaal.Mis need loop nupud on?
Suhteliselt lihtsalt saaks IPTV pilti telerist vaadata, kui ühendada AmiNET 110 box`i RF väljund teleri antennisisendiga ja salvestada teistelt SCART ahelate kaudu ühendatud seadmetelt (ka AmiNET 110 box võib jääda ühendatuks SCART kaudu).
AmiNET 110 ei võimalda vaadata/salvestada üheaaegselt kahte erinevet teenust. Seda võimaldaks kallim AmiNET 500.
Kahte erinevat teenust saaks kas kahe 110 kasutamisega (või lisateenusega) või ühe 110 ja arvuti abil.
Kahe teenuse puhul võib probleeme tekitada mittepiisav edastamiskiirus ja ühendusliini kvaliteet.
AmiNET 110 ei võimalda vaadata/salvestada üheaaegselt kahte erinevet teenust. Seda võimaldaks kallim AmiNET 500.
Kahte erinevat teenust saaks kas kahe 110 kasutamisega (või lisateenusega) või ühe 110 ja arvuti abil.
Kahe teenuse puhul võib probleeme tekitada mittepiisav edastamiskiirus ja ühendusliini kvaliteet.