Eestis töötav digituuneriga HDD DVD salvestaja.
Re: Eestis töötav digituuneriga HDD DVD salvestaja.
Einoh, vajadused on erinevad, ning selline isetoimiv süsteem iseenesest on igati oma olemist juba väärt. Nii PC baasil custom süsteem kui ka väliselt tavaline plug'n'play karp (juhe sappa ja lindistama). Lihtsalt ma ise peale uudistesaadete ja jalkamatši eriti midagi ei vaata. Eks samas saa vahel mõnda sarja vaadatud, aga siis juba terve hooaeg/kaks korraga. TV-st lihtsalt ei tule miskit sellist minu maitsele, mida peaks saama iga hinna eest näha.
Soovin saada (sümboolse tasu eest) väikest SAT-TV offset antenni
Aga räägi, kuidas sellise salvestuse kvaliteet suure telekaga vaadates on ja palju 1 tund salvestust ketal ruumi võtab? Sinu süstem on igatahes väga huvitav lahendus.DVDRW kirjutas:No ükskord teed ja on tehtud. Selline süsteem hoiab ikka kõvasti aega kokku ja jäävad sõelale ainult ennast huvitavad saated. Kui asi huvitab, küll siis ka aega leiab.
1h lemmiksaade saab vaadatud 20 mindiga.

Mmmmm.....
Teema algusesse. Sonyl on olemas Bravia Sync, Panasonicul Viera link, kuidas keegi tootja seda linki nimetab. Et siis kui tavaline mpeg-2 HDD salvestaja ühendada selle lingiga teleka külge mis on varustatud digituuneriga, siis peaks saama salvestada jne. muid toiminguid teha.
Kvaliteet on sama mis kõigil teistelgi Levira DVB-T kanalite vaatajatel, sest toimub ju lihtsalt streami maha salvestamine (nagu netist sikutamine), mistõttu sobib arvutiks kasvõi PII 200mhztossakas kirjutas:Aga räägi, kuidas sellise salvestuse kvaliteet suure telekaga vaadates on ja palju 1 tund salvestust ketal ruumi võtab? Sinu süstem on igatahes väga huvitav lahendus.

Telekaks mul veel 29" CRT (niikaua kuni Full HD-ni jõutakse) Eesti DVB-T pilt igaljuhul parem kui LCDl. Stream on VBR st fail maht oleneb pildi detailsusest ja vist kanalist ka.
Jämedalt öeldes 1tund 1GB.
to: DVDRW
Aga USB Hauppauge Nova T stick peaks vastu võtma Mpeg-2. Millega sunnid teda meie digi-tv-d vastu võtma?
Aga USB Hauppauge Nova T stick peaks vastu võtma Mpeg-2. Millega sunnid teda meie digi-tv-d vastu võtma?
Mmmmm.....
Tootja kodulehelt driverid + DVBWiewer + CoreAVC kodek.
Mul on ka tegelikult seda TV saadete salvestamist rohkem naisele ja lastele vaja. Ega ma ise suur TV fänn polegi. Neil on põhi probleem, et Tantsud ja Laulud tähtedega osaliselt kattuvad. Või siis Mrs. Marpple algust ei saa vaadata, sest mingi muu asi alles lõppeb jne.
Ühesõnaga paneks siis hiljem hakkava asja salvestama ja pärast hakkaks tagantjärgi vaatama. Kui reklaamid edasi kerida, siis jõuab varsti reaalajale järele
Lisaks siis veel variant, et mõni esivanem sajab sisse ja palub fotoka mälukaardi plaadile kirjutada. Mul aga parasjagu vaja PC-ga midagi asjalikumat teha. Seda kõike saaks tolle Panasonicuga teha. Paraku aga ainult kuni analoogsignaali antakse (oli vist 2010 mingi kuuni).
Samas on ju tegelikult kõik lahendused ja väljatöötlused olemas. Panasonic võiks ainult asendada analoogtuuneri digituuneriga. Seda SAT-TV osa polekski vaja.
Tegelikult ei ole praegu ju üldse mõtet enam TV-st ajastatud salvestamise nimel analoogtuuneritega laiatarbe salvestajaid osta!
Susi (ootab ja loodab!)
Ühesõnaga paneks siis hiljem hakkava asja salvestama ja pärast hakkaks tagantjärgi vaatama. Kui reklaamid edasi kerida, siis jõuab varsti reaalajale järele

Lisaks siis veel variant, et mõni esivanem sajab sisse ja palub fotoka mälukaardi plaadile kirjutada. Mul aga parasjagu vaja PC-ga midagi asjalikumat teha. Seda kõike saaks tolle Panasonicuga teha. Paraku aga ainult kuni analoogsignaali antakse (oli vist 2010 mingi kuuni).
Samas on ju tegelikult kõik lahendused ja väljatöötlused olemas. Panasonic võiks ainult asendada analoogtuuneri digituuneriga. Seda SAT-TV osa polekski vaja.
Tegelikult ei ole praegu ju üldse mõtet enam TV-st ajastatud salvestamise nimel analoogtuuneritega laiatarbe salvestajaid osta!
Susi (ootab ja loodab!)
PC suurim eelis on see, et saab korraga kasvõi kõiki muxi kanaleid korraga salvestada.
Ennast huvitaks tarkvaraline lahendus, kus oleks üle saadud sellest Media Centrite suurimast veast - pikast boot-time'st, ehk siis kus buuditakse kõigepealt opsüs (Linux või Win) ja siis tõmmatakse käima mingi tarkvara (ma saan aru küll sellise süsteemi suurest paindlikusest - võimalusest lisada/vahetada rauda, täiendada tarkvara jne. ning võimalusest kasutada interneti, FTP-d, Torrentit jms.)DVDRW kirjutas:Elutoas on siis MYHTPC. OS on XP pro ja tarkvara Meedio
Ideaalne lahendus oleks Asus'e Express Gate sarnane asi, mis buudiks ~5 sek. aga lepiks ka kuni paarikümne sekiga...
Mingi proovitud GeeXBox buutis küll suht kiiresti ja oli normaalse GUI-ga, kuid ta on vaid meediamängija, kuhu minuteada DVB ja VDR võimalust lisada ei saa.
"Minu ideaalne MediaCenter" näeks välja nii:
- kiire boot-time ja defauldis minnakse DVB reziimi, ehk siis töötaks digiboxina
- salvestusvõimalus (soovitavalt ka DVD+/-RW ja DVD-RAM toorikule)
- töötab ka meediamängija ja CD/DVD playerina
- kogu GUI töötab ainult puldilt juhtides
- backroundil salvestamine, time-shifting, content'i transcode ja edit võimalused ja võrguliidese (Internet, kettashared), USB, SD ja Smartcard liideste olemasolu oleks vaid boonuseks
- eriti märjas unenäos võiks sinna kasti ehitada ka kompaktse T-amp'i kõlarite jaoks
Oleksin nõus leppima ka igasuguste ise kerneli kompileerimise nõuetega jne.
Aga seni kui esimesed 4 punkti pole võimaldatud, ei viitsi sellist kasti ehitada, kuna näiteks selline riistapuu:
http://www.pixmania.com/ee/ee/980075/ar ... -reco.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Maksab ~3500.- ja puuduseks vaid H.264 puudumine.
Arvata on, et vastava võimalusega mudelid tulevad müügile juba järgmine aasta (+ üldine hindade kukkumise sellisel aparatuuril).
Suspend-to-RAM oled kuulnud? Shutdown/boot 3sek maksimaalselt.Ennast huvitaks tarkvaraline lahendus, kus oleks üle saadud sellest Media Centrite suurimast veast - pikast boot-time'st, ehk siis kus buuditakse kõigepealt opsüs (Linux või Win) ja siis tõmmatakse käima mingi tarkvara (ma saan aru küll sellise süsteemi suurest paindlikusest - võimalusest lisada/vahetada rauda, täiendada tarkvara jne. ning võimalusest kasutada interneti, FTP-d, Torrentit jms.)
(endal HTPC just nii töötab)
Huvitav kuidas su pere selle juhtimise ja kasutamisega hakkama saab,või terve pere IT alal asjatundjad 

Ei ole häda, küll käsureaga saab kõik korda aetud ( nagu vanasti vene sõjaväeskifaas kirjutas:Huvitav kuidas su pere selle juhtimise ja kasutamisega hakkama saab,või terve pere IT alal asjatundjad

Logitech Harmony on võlusõnafaas kirjutas:Huvitav kuidas su pere selle juhtimise ja kasutamisega hakkama saab,või terve pere IT alal asjatundjad

Rents ka sellega kisub vahest jamaks,juba kolmas kasutusel,et näitlikum oleks

Mis softi vaatamiseks kasutad ja millega IR puldi talle külge aretasid?Rents kirjutas:Logitech Harmony on võlusõna
Mul ka süsteem juba 24 tundi püsti, vaatan VLC Playeriga, pulti pole veel külge sanud.
--
--IN--