Märkasin viasati kodukal et kanal 11 on pandud viiendaks kanaliks, ok uuendasin tuuneri kanalilisti kuid ei muutunud midagi - selle asemel on seal ikka TV1000Premium.
Lyngsat.com ja kanal11 enda kodukas ei tea midagi rääkida Siriuselt levimisest, on mõnel sellest asjast rohkem aimu?
Eesti Kanal11 Viasatilt! ??
Re: Eesti Kanal11 Viasatilt! ??
Ise küsin, ise vastan. Paar päeva tagasi ei olnud lehel märget et kanalilist uuendatakse alates 7. jaanuarist. Moded võivad teema kustutada.
Milleks väärt teadet kustutada? Pane parem auhind kes need kanalid kõige ennem sisse skännib. Võib ka ennem 7. jaanuari proovida!
Õige! Ja kui... krrrrrrrrrt ei... tule nagu lubati, siiiiiis... hakkame pasunasse andma! Juba 6-ndal, kl. 23.59.59 

|19E|23E|28E|36E|40E|-10/1-|1W|5E|7E|9E|13E|16E|
Mis? ...tuleb ... ei tule - pasunasse saab juba selle eest et ETV2 on puudu
Minu teemaalgatus ilmselt näitab kujukalt kui palju pakutavasse infosse süvenetakse - õigemini ei süveneta üldse. See aasta alles hakkab jumet võtma, ärge nüüd kohe hingetuks naerge
.

Minu teemaalgatus ilmselt näitab kujukalt kui palju pakutavasse infosse süvenetakse - õigemini ei süveneta üldse. See aasta alles hakkab jumet võtma, ärge nüüd kohe hingetuks naerge

No, kas kõik Kanal11 soovijad on nüüd teleri ette naelutatud?
Tuli nagu lubatud koos Spordiga.
Miks ETV2-e pole?teekas kirjutas:No, kas kõik Kanal11 soovijad on nüüd teleri ette naelutatud?
Miks pole Soome kanaleid?
Kuhu jäid Kalev Sport, Alo TV, Neljas, Orsent jne., jne. ?
Kus on EPG?
Kus on HD kanalid?
Kus on sisukad kanalid?
Kus on kristallselge pilt?
jne., jne.
http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=4 ... le#p105207" onclick="window.open(this.href);return false;

Ma loodan tõesti, et nüüd ollakse rahul. Kanal 11 järele oli väga suur nõudlus!
Tore et see üsna mõtetu (minu arvamus) Kanal11 satile jõudis. Teised - loodame ja ootame edasi. Ehk kunagi tulevad.Miks ETV2-e pole?
Miks pole Soome kanaleid?
Kuhu jäid Kalev Sport, Alo TV, Neljas, Orsent jne., jne. ?
Kus on EPG?
Kus on HD kanalid?
Kus on sisukad kanalid?
Kus on kristallselge pilt?
jne., jne.
Soomed - neid pole enam isegi satil (Sirius) olemas.
HD - võib ju unistada, ehk ........ .
jns., jne.
Lühidalt - tore et taas üks Eesti kanal on üle Eesti nähtav ja jõuab ka sinna kuhu muu tehnoloogia ei suuda oma päiksekiirt veel saata.
Leidsin et mulle sobib K11 pealt vaadata öist Reporteri kordust kuna õhtusel ajal seda ei saa vaadata. Kuid seni pole ma saanud kanaleid sisse lugeda kuna antenn jäi Astra 28,2 kraadi peale kui tuli suur külm ja ta sinna kinni külmus...
Just plaanin mootori juurde minna ja jää lahti lõhkuda (...mitte et inglastel miskit viga oleks).

Viimati muutis satik, 17:58, 08 Jaan 2009, muudetud 1 kord kokku.
28.2 ongi tegelikult kõige parem sat üldse.