Live streaming

Vaba vestlus igal teemal mis puudutab digitaaltelevisiooni
Vasta
Kasutaja avatar
whacko
Uudistaja

Live streaming

Postitus Postitas whacko »

Vabandan kui sarnane teema juba olemas on, aga mina ei leidnud. Siia võite postitada erinevate saitide aadresseid mis tegelevad erinevate spordialade online streaminguga (võiks olla ikkagi tasuta ja hea oleks kui inglise keeles). Eriti huvitab mind korvpall ja jalgpall, lisaks ka loomulikult pekingi olümpiamängud (tean et NBC ja CCTV tegelevad olümpiamängude online streaminguga). Ette tänades!
Kasutaja avatar
whacko
Uudistaja

Re: Live streaming

Ma praegu natukene uurisin NBC kohta ja tundub, et niisama tasuta ei saa seal siiski vaadata, peab olema NBC klient mingit otsapidi. CCTV on kahjuks hiina keelne.
Kasutaja avatar
kalvis
DigiTVfänn

Postitus Postitas kalvis »

Vaata sopcast ja muid analoogseid softe ja nende aadresse. Minu arust nad pea kõik sporti näitasidki. Ainult püsivõrk peab kiire olema.
Kasutaja avatar
whacko
Uudistaja

Olümpiamänge peaks põhjalikult ka siit nägema http://www.eurovisionsports.tv/olympics/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasutaja avatar
tsaarsataan
Entusiast

Postitus Postitas tsaarsataan »

Täna siis korvpalli õhta kus 2 eesti klubi ka mängivad.Kalev ja rock.Kas kuskilt vaadata ka seda saab?Teeb mõni kanal sellest ülekande mida püüda ka saaks dm500-ga või siis mingi live stream?
110cm Triax 08W,5E,13E,19E Dreambox dm500-s..KWorld (DVB-T 380U).
Vasta

Mine “Üldfoorum”