Vantage VT-7100 TS HDTV
Re: Vantage VT-7100 TS HDTV
EPG1 eesti ja EPG2 inglise keel. Olen proovinud tehase setingute taastamise kaudu neid muuta aga tulemusteta.
Ma mõtlesin mingeid teisi keeli panna.Näiteks soome,saksa,rootsi jne.
Kui mõnega parem saab ju vihjata softi kirjutajale 

Ilmselt tuleb kohe probleem Masingu tähega. Teistes keeltes pole ju Õ tähte.
Proovisin muuta ka EPG keelt. Ükskõik millise valid, samad konksud saad ikka.
Proovisin muuta ka EPG keelt. Ükskõik millise valid, samad konksud saad ikka.

EPG keele vahetamine ei aita siin midagi.
Kahtlejatele - veel oktoobris oli kindlalt kõik korras, novembris ilmselt Levira tegi midagi ja see langes enamvähem softivahetusega kokku. Teistel pillidel ei juhtunud ju midagi ja näitavad ideaalselt zoomi epg-d ja tõestuseks on minu loomkatse Vantage 800 TS-ga täna, milles on vana 26 soft ja tähed ikkagi krõnjad. Järelikult Vantage softivahetus ei rikkunud asja ära vaid see, et Levira ilmselt vahetas märkide koode, mis Vantaged lolliks ajab. Teisi pille aga mitte, kuna teistes pillides vastavad nendele uutele koodidele ikkagi õiged märgid.
Kahtlejatele - veel oktoobris oli kindlalt kõik korras, novembris ilmselt Levira tegi midagi ja see langes enamvähem softivahetusega kokku. Teistel pillidel ei juhtunud ju midagi ja näitavad ideaalselt zoomi epg-d ja tõestuseks on minu loomkatse Vantage 800 TS-ga täna, milles on vana 26 soft ja tähed ikkagi krõnjad. Järelikult Vantage softivahetus ei rikkunud asja ära vaid see, et Levira ilmselt vahetas märkide koode, mis Vantaged lolliks ajab. Teisi pille aga mitte, kuna teistes pillides vastavad nendele uutele koodidele ikkagi õiged märgid.
Aga minu telku EPG sellel pole Eestiga mingit pistmist ja Ä,õ jne. kõik korras,asukoha maa soome,keel inglise ja sellele pole mingit softi ega muud jama tehtud kõik võimalikud uuendused menüüst keelatud.Asi ilmselt selles,et Vantage EPG ei vasta mingile X nõudele.Kui leian teleka passi vaatan kas sinna on mingi standard kirjutatud EPG kohta.
Oota, ma ei saa aru, telekas ise ei tohiks küll seda soga põhjustada. Või ma eksin?
Kindlasti mittekareHD kirjutas:Oota, ma ei saa aru, telekas ise ei tohiks küll seda soga põhjustada. Või ma eksin?

Sain aru! Minul Jacobsoni boxiga ja ka telkusse pistetud Neoton mooduliga on mõlemal juhul EPG korras. Sama teleka taga VT täiesti soga.
probleem paistab olema selles, et ISO-8859-4 (Latin4) asemel näidatakse meile ISO-8859-5 (Cyrillic) kraakasid.
panin selle mõtte ka vantage onudele minema.
pole praegu DVB-T pulka käepärast, äkki saaks arvutist vaadates aru, mis sealt levirast tegelikult tuleb?
kareHD - tänud Sulle usina kraakade uurimise eest
panin selle mõtte ka vantage onudele minema.
pole praegu DVB-T pulka käepärast, äkki saaks arvutist vaadates aru, mis sealt levirast tegelikult tuleb?
kareHD - tänud Sulle usina kraakade uurimise eest

ISO-8859-4 (Latin4) asemel näidatakse meile ISO-8859-5 (Cyrillic) kraakasid.
Nii see ongi vist aga Vantage ei oska neist korralikke tähti teha, teised pillid saavad sellega hakkama.
Nii see ongi vist aga Vantage ei oska neist korralikke tähti teha, teised pillid saavad sellega hakkama.
... ja vantage vennad kirjutavad:
"Hello,
we working at this issue,
we think nex version its fixed."
"Hello,
we working at this issue,
we think nex version its fixed."

Sa ei ole üksi. Ka Katiga seis täpselt sama.
Krt. et Hummi ära andsin too mängis kõike
Tänud vähemalt tean,et aitab jubimisest diablo "kala" ilmselt.