Aga ilm ju on muutunud;seega ka levi.elit kirjutas:Antenn nagu nõrk ei ole.
Ega antenni suund pole muutunud?
Proovi võimuga,mul näiteks selline toas,kui muidu s_ _a ilmaga pilt null,siis võimuga kõik ok aga mul on ka vilets antenn,sul hea antenn ja võimuga peaks kõik ok olema,vaatan ka ise valgjärvelt,asukoht Viljandi nii et mast pole ka kõige lähemal,võim ise aga selline:säde kirjutas:antennisuunda proovisin muuta, seeantenn sai paigaldatud täna ennem oli nõrgem mõtlesin ,et ehk võimsam aitab tulemus null
See 92 el antenn võiks 70km kaugusel saatjast ikka võimendiga olla, vaevalt sul vaid paar meetrit kaablit sealt boxini tuleb. Eestil need digikanalid igal pool just UHF "kõrgemas otsas" (seal aga nende pikkade, kogu UHF ala katvate antennide võimendus langeb.säde kirjutas:probleem selline,et kui oli ilm külm nägin vabasid digikanaleid ilusti. Täna väljas aga sula ja pilti pole,signaal null. Jacobson"s T5CX,antenn iskra DTX-92F. Vaatan valgjärve masti ja kaugus ca 60-70 km.![]()
Mul oli sama probleem. Kiskusin juhtmed seinast, ootasin pool tundi. Teostasin uue kanaliotsingu ja asi läks paika...säde kirjutas:probleem selline,et kui oli ilm külm nägin vabasid digikanaleid ilusti. Täna väljas aga sula ja pilti pole,signaal null. Jacobson"s T5CX,antenn iskra DTX-92F. Vaatan valgjärve masti ja kaugus ca 60-70 km.![]()
Kus kandis täpsemalt oled? Sest see kanaliotsingu värk viitaks justkui box oleks olnud lukustunud täitesaatja või selle peegelduse nõrgale signaalile mis ilma soojenedes kadus. Uus kanaliotsing aga leidis "õige" st põhisaatja signaali üles.veiko kirjutas:Mul oli sama probleem. Kiskusin juhtmed seinast, ootasin pool tundi. Teostasin uue kanaliotsingu ja asi läks paika...säde kirjutas:probleem selline,et kui oli ilm külm nägin vabasid digikanaleid ilusti. Täna väljas aga sula ja pilti pole,signaal null. Jacobson"s T5CX,antenn iskra DTX-92F. Vaatan valgjärve masti ja kaugus ca 60-70 km.![]()