Pani nagu segast S on 86 Q on 99-100 ja pilti ette ei tule heli hüppab ainult vahepeal vahele...niisiis jätsin mõneks päevaks asja rahule, üleeile viskasin uuesti vahele...ja voilaa

LISAKS:
Täna tegin veel algseadete taastamise
Plinn kirjutas:Räägi antennist, kaablist ja tegevuse asukohast ka. Mis antenn ja kaua juba töötanud? Kui kompetentne oli antenni/kaablitöö teostus? Kas antennivõimendi on ja kus? Kus asud ja kust üldse (milline telesaatja) signaali püüad?
Selle kohta oskan niipalju öelda einult et ei oska vastata...tegin mõned pildidZuumbox kirjutas: Kumb zuumbox Sul on, HD või SD?
Viskasid ikka nii ringi et DM (UHF) antenn (see kõige "lühemate ja kitsamate pulkadega") mis vanal võimendil oli ülemine keskmine (E24, E35, E52) läheb nüüd otse Zuumboxi? P.S. See antenn vaatab Soome suunas ja tuleks nüüd keerata Tallinna (Teletorni) suunas.udja kirjutas:Ütleme nüüd et ma ronin täna pimedas laka peale ja proovin seda ilma võimendita värki...et nagu millise otsa neist seal võimandi küljes peaksin otse zoomboxi saatma ? Kui ma õieti aru saan nendest asjadest siis kõige parempoolse ?
EDIT
Niisiis ise küsin ise vastan![]()
Käisin ronisin siis üless viskasin otsa ringi ja voilaa ülejäänud 3 antenni ja võimendi võib nüüd ära koristada katuselt.
Tänud kõigile vastajatele.
SD Zuumbox näitab Tallinnas (Teletornist lõunas-edelas) E42 pealt:Zuumbox kirjutas:See box on SD variant. Ehk siis Levira HD testi (E42) Sa sellega ei näe.
Ausalt vastan siis viskasin parempoolse...Parim levi on E45 ja E59 (Zuumboxi järgi vaadates)Carat_EST kirjutas: Viskasid ikka nii ringi et DM (UHF) antenn (see kõige "lühemate ja kitsamate pulkadega") mis vanal võimendil oli ülemine keskmine (E24, E35, E52) läheb nüüd otse Zuumboxi? P.S. See antenn vaatab Soome suunas ja tuleks nüüd keerata Tallinna (Teletorni) suunas.
Mingil määral võtavad Tallinna tasuta DIGI vastu kõik need antennid kuid ainult see pikem detsimeeter on sobivaim. NB! Kui soovid ka ZUUMtv tasulisi kanaleid vaadata võib siiski vaja olla vana must kaabel korraliku tänapäevasega ringi vahetada.
Jään ma paljust ilma ? Telekas boxi taga on nagunii iidne...eks kui parema teleka ostmiseks läheb arendan pilti ka edasi.Zuumbox kirjutas:See box on SD variant. Ehk siis Levira HD testi (E42) Sa sellega ei näe.
See parempoolne (VHF+UHF logoperioodiline - R12, E28, E45) toimib ka (ta ongi teletornile suunatud). Ta on lihtsalt väiksema võimendusega kui nn endine Soome detsimeeterantenn ja kui me arvestame, et analoog TV3 (E28) on 400kW aga digi-tv on kõigest 18.8-14.7kW (erinevus >21 korda) võiks see teine (pikem antenn) parem olla.udja kirjutas: Ausalt vastan siis viskasin parempoolse...Parim levi on E45 ja E59 (Zuumboxi järgi vaadates)
Eks ma siis kui soojemaks läheb ja katusele kannatab ronida viskan otsa ringi teisele antennile ja keeran seda soome antenni.
Eriti mitte... Testperiood oli (vist?) selle aasta lõpuni. Sinna läheb veel aega, enne kui HD teenused tulevad. Enne analoogi kinnipanekut ei juhtu nagunii midagi.udja kirjutas:Jään ma paljust ilma ? Telekas boxi taga on nagunii iidne...eks kui parema teleka ostmiseks läheb arendan pilti ka edasi.Zuumbox kirjutas:See box on SD variant. Ehk siis Levira HD testi (E42) Sa sellega ei näe.