väike scam ja pole reklaamist haisugi.
minu pakkumine:Sculder kirjutas: Viasat already held the exclusive rights for neighbouring Estonia and Lithuania until the end of the 2010 season.
Huvitav kas sama hakkab ka eesti puhul olema, et treening ja kvalifikatsioon on viasat sport kanalil ja TV3 näitab ainult võistlust
Aga sel juhul kas ple v6imalik m6nel teisel telekanalil osta 6igusi? Viasita sport ju satikanal kuid ETV jne ju maapealse leviga FTA kanal. Filmide/sarjade 6igusi müüakse küll erinevate platvormide peale samas riigis. Kuidas lood F1-ga aga selles vallas on?peeter3000 kirjutas:minu pakkumine:Sculder kirjutas: Viasat already held the exclusive rights for neighbouring Estonia and Lithuania until the end of the 2010 season.
Huvitav kas sama hakkab ka eesti puhul olema, et treening ja kvalifikatsioon on viasat sport kanalil ja TV3 näitab ainult võistlust
-kuna Läti paneb analoogi kinni ca 2011a(?),siis näitab ka TV3 sõitu "vabana" selle aastani.
-Eesti paneb analoogi kinni 2010 ,sellega ka TV3-s näitamine lõppeb..
-mina imestaks kui Eestis kogu F1 kompott ei koliks Sport Balticu peale pärast 2010a.
ETV-l vähendati niigi 20m raha.Pole lootustki..kokku123 kirjutas:Aga sel juhul kas ple v6imalik m6nel teisel telekanalil osta 6igusi? Viasita sport ju satikanal kuid ETV jne ju maapealse leviga FTA kanal. Filmide/sarjade 6igusi müüakse küll erinevate platvormide peale samas riigis. Kuidas lood F1-ga aga selles vallas on?peeter3000 kirjutas:minu pakkumine:Sculder kirjutas: Viasat already held the exclusive rights for neighbouring Estonia and Lithuania until the end of the 2010 season.
-kuna Läti paneb analoogi kinni ca 2011a(?),siis näitab ka TV3 sõitu "vabana" selle aastani.
-Eesti paneb analoogi kinni 2010 ,sellega ka TV3-s näitamine lõppeb..
-mina imestaks kui Eestis kogu F1 kompott ei koliks Sport Balticu peale pärast 2010a.
Aga tasuks proovida! Pole nad midagi hullemad kui Elion, Starman vms.kokku123 kirjutas:Eks siis tuleb leida m6ni "s6ber" kes saab sport baltic pealt salvestada ja netti üles riputada.
Viasitale ikka maksma ei hakkaks.
Ennem tirin netist ingliskeelse versiooni kui neile raiskadele midagi annetan.Schumi kirjutas:Aga tasuks proovida! Pole nad midagi hullemad kui Elion, Starman vms.kokku123 kirjutas:Eks siis tuleb leida m6ni "s6ber" kes saab sport baltic pealt salvestada ja netti üles riputada.
Viasitale ikka maksma ei hakkaks.
Igatahes on need uudised F1 ülekannetest SUUREPÄRASED! Eestis on alati huvi F1 sarja vastu väga suur olnud ning nüüdsest näeme ka vabatreeninguid. Tõsi, natuke kahju on neist, kes Viasati ei oma ja näevad TV3 pealt ainult pühapäevast sõitu.
silma jäi selline häma, et kuldpaketti on lisandunud tv1000 premium. see nüüd küll ei tohiks paketi hinda mõjutada, kuna see makstakse eraldi ja täiendavalt kinni. seda ei saa ainult muud kui kuldpaketi kunded tellida.viasati web kirjutas: Seoses teenuste arendamisega kaasnevate kulude kasvuga muutuvad 1.maist 2009 kuutasud
ViasatStart
Start paketi kuutasu on 1. maist otsekorralduslepingu puhul 109 kr (otsekorralduseta 129 kr). Start paketi hind on püsinud sama alates selle turuletulemisest 2007.aastal, kuid lisandunud kanalite (TV6 ja Kanal11), kallinevate litsentside ning muu hindade tõusu tõttu oleme sunnitud nüüdsest teenuse maksumust muutma.
ViasatKuld
Alates 01.07.2008 kehtima hakanud Kuld paketi hinnakirjajärgne hind ei muutu (otsekorralduslepingu puhul 299 kr, otsekorralduseta 319 kr). 20-kroonine hinnatõus puudutab vaid neid kliente, kelle praegune hind on hinnakirjajärgsest hinnast madalam. ViasatKuld paketti on viimase 2 aasta jooksul lisandunud järgmised kanalid: TV1000 Premium, TV6, TV1000 Action, Viasat Sport Baltic, Viasat Golf, Kanal 11 ja MTV Europe.
Uus hind kajastub aprillis väljastatavatel arvetel maikuu eest.