Hetkel TricolorTV mõned kanalid (TeenTV, VeseloeTV) on tuksi
Hetkel TricolorTV mõned kanalid (TeenTV, VeseloeTV) on tuksi
Kas teistel on sama asi (üks ja sama pildi näitab)
SAT-TV süsteemid
- Paigaldus, seadistamine, hooldus
- Digiboxide müük, teenuspakettide pikendus
- Linux Digiboxid (Dreambox, Skyway, VU Solo)
Kontakttelefon 58866696
- Paigaldus, seadistamine, hooldus
- Digiboxide müük, teenuspakettide pikendus
- Linux Digiboxid (Dreambox, Skyway, VU Solo)
Kontakttelefon 58866696
Re: Hetkel TricolorTV mõned kanalid (TeenTV, VeseloeTV) on tuksi
Täna ka osadel (veseloje, kinopokaz) oli pilt seisnud, praegu kõik jälle jooksevad nagu peab. Huvitav millest see tingitud on?
Kusagilt uudistest käis läbi, et venelastel oli üks sateliit lolliks läinud(pöörlema hakanud) ja kui korda ei saada pidavat asendama mingi teise sateliidiga. Äkki sellega seotud.viaccess kirjutas:Täna ka osadel (veseloje, kinopokaz) oli pilt seisnud, praegu kõik jälle jooksevad nagu peab. Huvitav millest see tingitud on?
Hommsest terve tricolor vaba äkki sellestdreamants kirjutas:Kusagilt uudistest käis läbi, et venelastel oli üks sateliit lolliks läinud(pöörlema hakanud) ja kui korda ei saada pidavat asendama mingi teise sateliidiga. Äkki sellega seotud.viaccess kirjutas:Täna ka osadel (veseloje, kinopokaz) oli pilt seisnud, praegu kõik jälle jooksevad nagu peab. Huvitav millest see tingitud on?

No mind jätab täiesti külmaks kas ta on vaba või mitte. Ma ei vaataks teda ka siis kui ta tegelikult vaba oleks. Minu jaoks atraktiivne tuleb hoopis teisest ilmakaarest..Mati42 kirjutas:Hommsest terve tricolor vaba äkki sellestdreamants kirjutas:Kusagilt uudistest käis läbi, et venelastel oli üks sateliit lolliks läinud(pöörlema hakanud) ja kui korda ei saada pidavat asendama mingi teise sateliidiga. Äkki sellega seotud.viaccess kirjutas:Täna ka osadel (veseloje, kinopokaz) oli pilt seisnud, praegu kõik jälle jooksevad nagu peab. Huvitav millest see tingitud on?
Kellele ema kellele tütar 

Mõni paneb neile lisaks vanaema kah!Mati42 kirjutas:Kellele ema kellele tütar

Sellepärast see Tricolor mulle ei sümpatiseerugi.xxmen kirjutas:Mõni paneb neile lisaks vanaema kah!Mati42 kirjutas:Kellele ema kellele tütar
Päris vaba ei ole, aga Naistepäeva puhul pakett Optimum lahti kõigile kellel dre-crypt seade olemas.
Ja kellel ei meeldi see pakett, keegi ei sunni, ma mingit teis võõrkeelt ei tunne ja see pakett koos levira dvbt on väga hea...
edit: Aga pilt seisis mingite serveri elektrikatkestuste tõttu..
http://www1.tricolor.tv/news-full.aspx?id=409" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja kellel ei meeldi see pakett, keegi ei sunni, ma mingit teis võõrkeelt ei tunne ja see pakett koos levira dvbt on väga hea...
http://www1.tricolor.tv/news-full.aspx?id=409" onclick="window.open(this.href);return false;
See on küll hästi öeldudviaccess kirjutas:Päris vaba ei ole, aga Naistepäeva puhul pakett Optimum lahti kõigile kellel dre-crypt seade olemas.